Galatasaray, Nordin Amrabat'ı Malaga'ya Kiraladığını Duyurdu - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Nordin Amrabat'ı Malaga'ya Kiraladığını Duyurdu

Galatasaray, Nordin Amrabat\'ı Malaga\'ya Kiraladığını Duyurdu

G.Saray Amrabat'ı La Liga ekiplerinden Malaga'ya 1 milyon Euro'ya kiraladı. İspanyol ekip, 3.5 milyon Euro karşılığında Faslı futbolcunun bonservisini alabilecek.

31.08.2014 17:18  Güncelleme: 17:19

Galatasaray, Faslı futbolcu Nordin Amrabat'ın İspanya'nın Malaga takımına kiralandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

ANLAŞMAYA VARILDI

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve KAP'ta da yer alan açıklamada, Amrabat'ın 2014-2015 sezonu için geçici transferi konusunda Malaga Kulübü ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

KİRALAMA BEDELİ 1 MİLYON EURO

Açıklamada, Malaga'nın kiralama bedeli olarak sarı-kırmızılılara 1 milyon Euro ödeyeceği, aynı zamanda İspanyol ekibinin oyuncuyu 30 Nisan 2015 tarihine kadar 3 milyon 500 bin Euro bedelle satın alma opsiyonuna sahip olduğu kaydedildi. Kiralama süresi boyunca Amrabat'ın maaş ve prim ücretlerinin Malaga tarafından karşılanacağı ifade edildi.

Kayserispor'dan 2012 yılında 8 milyon 600 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezonun ikinci yarısını da Malaga'da kiralık olarak geçirmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Nordin Amrabat'ı Malaga'ya Kiraladığını Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • TAYFUN: MATMAZEL BURAK KADROYA GİRSİN DİYE TÜM İYİ ADAMLARI GÖNDERDİLER, BAŞTA SABRİ OLMAK ÜZERE UMUT BULUT , SİNAN GÜMÜŞ ACİL KADROYA GİRMELİ 1 3 Yanıtla
    Rahan: senin o bahsettiğin yıldız kazmalarla küme düşeriz. inşallah hiçbiri bir daha kadroya girmez 0 0
  • TAYFUN: YAKINDA KÜME DÜŞECEKSN ZATEN MERAK ETME 500 MİLYON DOLAR BORÇ HOP TARALELLİ PRANDELLİ , ARAP MİLYARDERİN BİRİNE SATILACAK KULÜP , GEÇMİŞTEKİ BAŞARILAR YÜREKLİ ADAMLARLA KAZANILDI 3 0 Yanıtla

Advertisement