Galatasaray, Rodallega İçin Akhisar Cephesiyle Florya'da Görüştü - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Rodallega İçin Akhisar Cephesiyle Florya'da Görüştü

Galatasaray, Hugo Rodallega'nın transferi için Akhisar Belediyespor'la Florya'da görüştü. İki taraf, takasta kullanılacak isimleri belirlemeye çalışıyor.

09.07.2016 09:19  Güncelleme: 09:20

Galatasaray sonunda aradığı golcüye kavuşuyor: Hugo Rodallega…. Sarı-kırmızılı yönetim, Akhisar'ın 30 yaşındaki golcüsünü renklerine katacak.

GÖRÜŞTÜLER

Önceki gün Manisa ekibinin İkinci Başkanı Harun Eryüksel ile Kolombiyalı golcünün menajeri Haluk Canatar, Florya'da bir araya gelerek transfer zirvesi gerçekleştirdi.

RESMİ AÇIKLAMA GELECEK

Hugo Rodellaga'nın sarı-kırmızılı takıma transferi konusunda anlaşmaya varılırken, artık gözler Akhisar ile Galatasaray'ın takasta kullanılacak futbolcuları belirlemesine çevrildi. Zaten ikilinin Florya'da buluşmalarının ana nedeni de bu isimlerin belirlenmesi. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması beklenirken, Galatasaray yönetimi bir forvet daha alacak.

Galatasaray, Rodallega İçin Akhisar Cephesiyle Florya\'da Görüştü

Son Dakika Spor Galatasaray, Rodallega İçin Akhisar Cephesiyle Florya'da Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Galatasaray : Alın 10'a sonra elden çıkarmak için üzerine para verip yolladınız.Transfer yapıp ta Galatasaray a para kazandırdığını veya verim aldığımız kaç futbolcu var. Yazık çook yazık. Aziz Yıldırım Galatasaray a başkan olsa sizin kadar (önce ki başkan lar da dahil)Galatasaray zarar veremez koca kulübü ne hale getirdi niz.Yazık çook yazık. 8 1 Yanıtla
  • Kurye: Ben beşiktaşlıyım ama mario gomeze koca takım calistı bu adama okadar pas gelse enaz 10 daha atardı. 5 0 Yanıtla

Advertisement