"Jim Carrey Dansı" - Son Dakika
Spor

"Jim Carrey Dansı"

"Jim Carrey Dansı"

Vodafone Park’ta çıktığı ilk maçta 2 gole imza atan Vagner Love ilginç sevinci için, “Jim Carrey dansıydı. Bilmiyorum iyi oldu mu ama elimden geleni yaptım” dedi.

11.02.2018 02:36

Aytemiz Alanyaspor'dan devre arasında transfer edilen Vagner Love, Beşiktaş formasıyla ilk gollerini Karabükspor'a attı.

Negredo'nun yerine 56. dakikada oyuna dahil olan Brezilyalı yıldız sadece 3 dakika sonra Adriano'nun pasında şık bir vuruşla topu filelere göndererek farkı üçe çıkardı. Siyah-beyazlı formayla Vodafone Park'ta çıktığı ilk maçta filleri sallayan Love çok büyük mutluluk yaşadı. Tecrübeli futbolcunun attığı golden sonra statta, "Come to Beşiktaş" videosunda yer alan müzik çalınırken, tribünlerin coşkusu daha da arttı.

Vagner Love 90+2'de attığı golle 5-0'lık skoru belirleyen isim olmayı da başardı. Brezilyalı oyuncunun golünden sonra ise statta bu kez, "What is Love" şarkısı çalındı.

Vagner Love maç sonrası galibiyet ve attığı goller için çok mutlu olduğunu ifade etti. Başını sallayarak yaptığı ilginç gol sevincini değerlendiren golcü oyuncu, "Kulübümüzün bulduğu bir müzikti. Ben de Jim Carrey dansı yaptım. Bilmiyorum iyi oldu mu ama elimden geleni yaptım!" diye konuştu.

12: Aytemiz Alanyaspor formasıyla sezonun ilk yarısında 10 gol atan Vagner Love, Süper Lig'de 12 gole ulaştı.

]

]

]

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Jim Carrey Dansı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement