Karabükspor'da Jugurtha Hamroun 2.5 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı - Son Dakika
Spor

Karabükspor'da Jugurtha Hamroun 2.5 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı

Karabükspor\'da Jugurtha Hamroun 2.5 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı

Kardemir D.Ç.Karabükspor, Bulgaristan 1.Lig takımlarından Chernomorets Burgas forması giyen forvet oyuncusu Jugurtha Hamroun'u 2.5 yıllık imza attırdı.

17.01.2012 19:38

Kardemir D.Ç. Karabükspor, Bulgaristan 1. Lig takımlarından Chernomorets Burgas forması giyen forvet oyuncusu Jugurtha Hamroun'u 2.5 yıllık imza attırdı. Akşam saatlerinde Karabük'e gelen Jugurtha Hamroun ilk olarak sağlık kontrolünden geçti. Daha sonra Karabükspor Metin Türker tesislerine geçen futbolcu burada 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Jugurtha Hamroun, daha sonra Çamlık tesislerinde yardımcı hoca nezaretinde düz koşu yaptı. Forvet sorunu Cezayir asıllı oyuncu ile çözen Karabükspor defans bölgesine ise Bosna-Hersekli milli futbolcu ve Kıbrıs Rum kesiminin Apoel takımında forma giyen Sanel Jahic ile giderdi.

Bosna-Hersek Milli Futbol Takımı'nda forma giyen ve geçen yıl AEK Atina'dan Apoel'e transfer olan Sanel Jahic ile tüm şartlarda anlaşan Karabükspor, bu oyuncu ile de 2.5 yıllık sözleşme yapacak. Bu gece Türkiye'ye gelecek olan Jahic, yarın sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni takımı ile çalışmalara başlayacak. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor'da Jugurtha Hamroun 2.5 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement