Konyaspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Konyaspor'da Galibiyet Sevinci

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Trabzonspor'a Karşı Deplasmanda Galip Geldikleri İçin Çok Mutlu Olduklarını Söyledi.

08.03.2009 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Trabzonspor'a karşı deplasmanda galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Düzkaya, ligde liderlik için yarışan Trabzonspor'la deplasmanda yaptıkları maçın zorlu geçeceğini bildiklerini, hafta boyunca bu bilinçle çalıştıklarını belirtti.

Maçta kendi oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini, birçok pozisyon bulduklarını ifade eden Düzkaya, "İlk yarıda kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Bu pozisyonları gole çevirebilsek skor belki daha da farklı olabilirdi. Oyuncularımız çok dirençliydi. 3 puan için çalıştık ve bunu başardık. Ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor'a karşı deplasmanda galip geldiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Düzkaya, aldıkları galibiyetin kendileri için çok gerekli ve önemli olduğunu dile getirerek, önümüzdeki haftalarda da bu galibiyetin devamını getireceklerine inandığını bildirdi.

Takımdaki tüm oyuncuların performansının her geçen gün daha da arttığını anlatan Düzkaya, "Yeni transfer ettiğimiz oyuncularımız takıma çabuk uyum sağladı. Biz transferleri bilerek yaptık. Ama bu kadar çabuk uyum sağlayacaklarını beklemiyorduk. Tabi galibiyette hocamız Giray Bulak'ın da katkısı büyük. Kariyeri ortada bir insan. Konyaspor için gece gündüz çalışıyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Konyaspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement