Mersin'de Akdeniz Oyunları Coşkusu - Son Dakika
Spor

Mersin'de Akdeniz Oyunları Coşkusu

Mersin\'de Akdeniz Oyunları Coşkusu

Mersin'de 20 Haziran'da başlayacak olan 17.Akdeniz Oyunları kapsamında kente gelen Türk milli takımlarının sporcuları, düzenlenen şehir turunda Mersinlileri selamladı.20-30 Haziran arasında yapılacak olan Akdeniz Oyunlarında mücadele edecek Türk...

17.06.2013 19:19

Mersin'de 20 Haziran'da başlayacak olan 17. Akdeniz Oyunları kapsamında kente gelen Türk milli takımlarının sporcuları, düzenlenen şehir turunda Mersinlileri selamladı.

20-30 Haziran arasında yapılacak olan Akdeniz Oyunlarında mücadele edecek Türk sporcular Mersin'e gelerek Olimpiyat Köyü'ne yerleşti. İtalya, Cezayir, Tunus, Arnavutluk gibi ülkelerin milli takımlarının da geldiği kentte, oyunlara geri sayım sürerken, Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek tüm Türk milli takımlarının sporcuları için şehir turu düzenlendi. Olimpiyat Köyü'nden öğleden sonra otobüslere binen Basketbol Milli Takımı, Jimnastik Milli Takımı, Kano ve Badminton ile U19 Futbol Milli Takımı'nın da aralarında bulunduğu sporcular ile yöneticiler ve teknik heyetten oluşan kafile, Türk Bayrağı taşıyan gençler eşliğinde büyük coşkuyla Mersin'de uzun bir tur attı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin eskortluk yaptığı konvoy, Oyunlar Köyü'nden Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, İnönü Bulvarı ve İstiklal Caddesi güzergahında Mersin'i batıdan doğuya boydan boya geçti. Sporcular, bulvar ve caddelerdeki Mersinlileri el sallayarak selamlarken, vatandaşlar da alkışlarla sporculara karşılık verdi.

Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü'nün organizasyonunda Adnan Menderes Bulvarı, İnönü Bulvarı ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nın merkez Yenişehir ilçesinde üç noktada ellerinde Türk bayraklarıyla bekleyen gençler de milli takım sporcularına sevgi gösterisinde bulundu. Şehir turu, sporcuların konakladığı Olimpiyat Köyü'nde sona erdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin'de Akdeniz Oyunları Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement