Naomi Osaka Mucizesinin Son Kurbanı Simona Halep - Son Dakika
Spor

Naomi Osaka Mucizesinin Son Kurbanı Simona Halep

Naomi Osaka Mucizesinin Son Kurbanı Simona Halep

Dünya 1 numarasını saf dışı bırakan Japon tenisçi, Indian Wells finalinde kendisi gibi turnuvada önemli isimleri mağlup eden Kasatkina ile karşılaşacak.

19.03.2018 14:27

Indian Wells tek kadınlar ana tablosundaki iki yarı final maçı da sürpriz sonuçlara sahne oldu.

Turnuvanın ilk turunda , ikinci turunda ise 'yı saf dışı bırakan dünya 44 numarası Naomi Osaka, muhteşem performansını dünya 1 numarası karşısında da sürdürdü. 6-3 ve 6-0'lık set sonuçlarıyla rahat bir galibiyet alan Japon tenisçi adını Indian Wells finaline yazdırarak kariyerinin en büyük başarısını elde etti.

Osaka'nın finaldeki rakibi ise, kendisi gibi kariyer patlamasını Indian Wells'te gerçekleştiren Daria Kasatkina olacak. Turnuvaya 20 numaralı seribaşı olarak katılan Rus tenisçi, final setine giden maçta dünya klasmanının 8. basamağında yer alan 'ı 4-6, 6-4 ve 7-5'lik sonuçla mağlup ederek final biletini kaptı. Kasatkina önceki turlarda Sloane Stephens, ve gibi önemli isimleri turnuva dışına iterek dikkatleri üzerine çekmişti.

Indian Wells'in tek erkekler ana tablosunda da iki çeyrek final maçı oynandı. 6 numaralı seribaşı , karşısında ilk seti 3-6 kaybetmesine karşın diğer setleri 6-4'lük sonuçla hanesine yazdırarak yarı finale yükseldi. Arjantinli tenisçinin bu turda rakibini belirleyen maçta ise 32 numaralı seribaşı , ev sahibi tenisçilerden 'yi 7-5, 2-6 ve 6-3'lük setlerle mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Naomi Osaka Mucizesinin Son Kurbanı Simona Halep - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement