RB Leipzig'de Alexander Sörloth: Türkiye'de taktik yok - Son Dakika
Spor

RB Leipzig'de Alexander Sörloth: Türkiye'de taktik yok

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'la başarılı bir performans çizerek gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth, Türkiye'de oynanan futbola dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Norveçli golcü Türkiye'de taktiksel bir futbol olmadığını söylerken, "Türkiye'de sahaya çıkıyordum ve aldığım taktiksel tek mesaj, 'Gol at' oluyordu, fazlası yoktu" ifadelerini kullandı.

21.03.2021 16:56  Güncelleme: 17:27

Trabzonspor ile geçtiğimiz sezon ligde gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth, Türkiye kariyerinde taktikleri tek düze bulduğunu söyledi. Bu sezonu RB Leipzig ile geçiren Alexander Sörloth, Bundesliga'da 23 karşılaşmada 3 gol, 3 asistlik performansla oynuyor. Norveçli golcü Türk futbolundan Alman futboluna geçiş yapmanın büyük bir adım olduğunu anlattı. Alexander Sörloth, RB Live'aTrabzonspor'da gol atmaya odaklı olduğunu anlattı.

"BENİM İÇİN BÜYÜK BİR DEĞİŞİKLİKTİ"

Türkiye'de taktiksel bir anlayış olmadığını söyleyen Sörloth, "Avrupa'nın en iyi takımlarından birine transfer oldum. Türk futbolundan Alman futboluna geçiş yapmak büyük bir adımdı. Şimdi takıma yerleştiğimi hissetmeye başladım. Takım iyi yolda, ben de iyiyim ve bu beni mutlu ediyor. Türkiye'de çok fazla taktik yok bu yüzden benim için büyük bir değişiklikti. Türkiye'de sahaya çıkıyordum ve aldığım taktiksel tek mesaj, 'Gol at' oluyordu, fazlası yoktu. Tamamen farklı bir futbol stili vardı" ifadelerini kullandı.

RB Leipzig\'de Alexander Sörloth: Türkiye\'de taktik yok

Son Dakika Spor RB Leipzig'de Alexander Sörloth: Türkiye'de taktik yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • doğru: adam Trabzonda yaşadığı belli Ankaralıyım Trabzonlu çok tanıdıgım oldu hasbelkader adamlasr delikanlı sözünü esirgemez dogruyu der çoğu bu adamda doğruyu demiş kızmadım tebrik ettim hatta. avrupada ne başarımız var yıllardır kümeye düştük dünyada 28 4 Yanıtla

Advertisement