Sergen Yalçın'dan Gökhan Töre'ye: Atacaksın demiştim sana! - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın'dan Gökhan Töre'ye: Atacaksın demiştim sana!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, 56'ncı dakikada güzel bir gol kaydeden Gökhan Töre'ye seslenmesi duyuldu. Yalçın oyuncusuna, "Atacaksın demiştim sana" diye seslendi. Siyah-Beyazlılar'da forvet eksikliği nedeniyle Gökhan en uçta oynadı. Töre, hocasının güvenini boşa çıkarmadı.

28.04.2021 21:51  Güncelleme: 22:33

Sezon başında transfer edildiğinde pek umut bağlanmayan Gökhan Töre, iki haftadır ortaya koyduğu etkili futbolu golle süsledi. Töre, maçın 56'ncı dakikasında sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ve düzgün bir vuruşla kaleci Gökhan Akkan'ı avladı. Goldeki sakinliğiyle beğeni toplayan Gökhan, hocasından da özel bir kutlama aldı.

Sergen Yalçın'dan Gökhan Töre'ye: Atacaksın demiştim sana!

"DEMİŞTİM SANA"

Golün ardından coşkulu bir sevinç yaşayan Beşiktaş, adeta çılgınlar gibi sevindi. Teknik Direktör Sergen Yalçın golü atan futbolcusuna, "Atacaksın demiştim sana" diye seslendi. Gökhan'a güvendiğini daha önce de söyleyen Yalçın, oyuncusunun gol sevinciyle haklı çıkmanın gururunu yaşadı.

Sergen Yalçın\'dan Gökhan Töre\'ye: Atacaksın demiştim sana!

Son Dakika Spor Sergen Yalçın'dan Gökhan Töre'ye: Atacaksın demiştim sana! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Tiyatro : Tam bir tiyatro baş rolde hakem figüranlar rize li oyuncular ve Bülent uygun 3 11 Yanıtla
    AntiFeBerasyon: Masaksehir tiyatrosu mu k.paşa tiyatrosu mu? Anlasilan Beşiktaş sadece rizeye cakmamiş...sirada hatay ve sonra cincon var fenere zaten çakmistik hemidee 10 kisiyle..:))) 1 0 Muro: Her hafta rengarek olan her hafta takim degistiren gecen sivasli a.güculu erzurumlu kayserili rizeli olan fp liler sirada hatayli olacak biraz daha bekleyin 2 mac sonra cinconuda yenip sampiyonlugu ilannedicez insallah sonra fenerli olup ali kocu istifaya davet edebilirsiniz yada kovduğunuz aykutu 3.defa geri cagirip kurban kesebilirsiniz..:)) 1 0 bahadır: çok merak ediyorum maçı neren ile izledin acaba , hakem Beşiktaşı doğradı çıkmış bir de utanmadan tiyatro diyorsun , tiyatro izlemek istiyor aç fener maçlarını izle başakşehir , kasımpaşa , gaziantep maçlarınızda tiyatronun babasını görürsün.Boş boş konuşma azcık dürüst ol yeter 0 0 Gerçekler: Ya kalk git, hangi takımın taraftarısın bilmiyorum ama siz Shakespear'a bile taş çıkarıcak tiyatroları her maç oynuyorsunuz. Hala gelip ağlıyorsunuz bir de... 0 0
  • Kadir Dinç: Teprikler Gökhan Yola devam şampiyon Beşiktaş 12 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: TEBRİKLER HAKEM HEYETİ YOLA DEVAM...BU KAFAYLA .. 2 10 Yanıtla
  • beşiktaşk: hadi be kartalım son 4 maç 6 0 Yanıtla
  • Rezalet : Rize ve Bülent efendi bjk ye yattı yazık 0 5 Yanıtla
    Şampiyon: Baban sana güzel isim vermiş 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement