Shakhtar Donetsk'in Patronu, Lucescu İçin Kulüp Alacak - Son Dakika
Spor

Shakhtar Donetsk'in Patronu, Lucescu İçin Kulüp Alacak

Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk'in başkanı Ahmetov, teknik direktörleri Lucescu için Sırbistan'ın önde gelen takımlarından Vojvodina'yı satın almayı planlıyor.

26.02.2015 16:31  Güncelleme: 16:34

Shakhtar Donetsk Kulübü Başkanı Rinat Ahmetov, teknik direktör Mircea Lucescu'ya yeni bir hediye vermeye hazırlanıyor. Ukrayna'da süren iç savaş nedeniyle morali bozuk olan ve 10 yıldır başında olduğu Shakhtar'dan ayrılmayı düşünmeye başlayan Rumen teknik adamın aklını çelmek isteyen milyarder iş adamı bunun için her yolu deniyor.

UKRAYNA'DAKİ ORTAM CAYDIRICI OLDU

Rus basınında yer alan haberlere göre Ahmetov, Sırbistan'ın önde gelen takımlarından Vojvodina'yı satın almak için harekete geçti. Ukrayna'daki ortam nedeniyle futbol yatırımlarını ülke dışına da taşımak isteyen Ahmetov'un, şu an ligde Partizan ve Kızılyıldız'ın ardından üçüncü sırada bulunan takımı bünyesine katacağı belirtildi.

AVRUPA KUPALARINDA MÜCADELE EDEMEYECEK

Bu sezon büyük ihtimalle Avrupa kupalarına katılım hakkı elde edecek olan kulübün, Ukraynalı iş adamı satın alması durumunda kaderinin ne olacağı ise merak konusu. UEFA yönetmelikleri, Avrupa kupalarında aynı kişinin sahip olduğu iki takımın aynı anda mücadele edemeyeceğini söylüyor. Bu yüzden satın alınacak ekibin, Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski hocası Lucescu'ya bir uydu takım yaratma amaçlı olabileceği yorumları yapılıyor.

Vojvodina, iki sezon önce UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Bursaspor'u elemişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Shakhtar Donetsk'in Patronu, Lucescu İçin Kulüp Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • addo keles: lucescu gitti kendini o balkan ulkelerinde curuttu, tmm belki cok para kazandi ama kariyeri icin iyi olmadi 2 2 Yanıtla
  • Mrpr: Lazistanspor 2 2 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Savas ve futbol. 0 2 Yanıtla

Advertisement