Sneijder'in Menajeri Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika
Spor

Sneijder'in Menajeri Açıklamalarda Bulundu

Sneijder\'in Menajeri Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Yönetimi'ni tehdit ettiği yönündeki iddiaları net bir dille yalanlayan Guido Albers, “Kendileriyle en son Anderlecht maçından sonra bir araya geldik.

23.12.2014 07:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adı transfer dedikodularına karışan Wesley Sneijder’in durumuyla ilgili olarak, Hollandalı yıldızın menaceri Guido Albers, açıklamalarda bulundu. Galatasaray Yönetimi’ni, para alamadıkları gerekçesiyle tehdit ettikleri yönündeki iddiaları net bir dille yalanlayan Albers, “Son günlerde gazetelerde çıkan haberler doğru değil. Ben son günlerde Galatasaray Yönetimi’yle bir araya gelmedim, hiçbir görüşme yapmadım” ifadesini kullandı.

En son olarak, Anderlecht maçının ardından Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Ebru Köksal’la görüştüğünü kaydeden Albers, “Konuştuk, tartıştık, sözleşme uzatılabilir mi diye fikir alışverişinde bulunduk. Hâlâ 1,5 yıl sözleşmesi bulunan Sneijder’in bu şekilde devam etmesi gerektiği konusunda fikir birliğine vardık" açıklamasını yaptı.

Ödemelerde sorun yok

Galatasaray’la aralarında kesinlikle sorun olmadığını vurgulayan Guido Albers, “Bazı kesimler sorun varmış gibi göstermeye çalışıyor ve bu hem benim oyuncuma hem de kulübe zarar veriyor” dedi. Paralarını zamanında alıp alamadığını sorduğumuz Albers, “Ödemelerde hiçbir sıkıntı yok. Futbolcum burada olmaktan çok mutlu, bunu herkes böyle bilsin” ifadesini kullandı.

Yerinden memnun mu?

Her ne kadar menaceri Albers, Sneijder’in mutlu olduğunu söylese de, ortada önemli bir sıkıntı var. O da Hollandalı yıldızın oynadığı bölge. Bilindiği gibi Hamza Hamzaoğlu, 4-4-2 ve 4-2-3-1 gibi sistemleri oynatıyor. Burada değişen ise forvetlerin birlikte ya da önlü arkalı oynaması oluyor. Sneijder’in yeri ise değişmiyor. Sol kanada geçmek zorunda kalan Sneijder, hem Fatih Terim hem de Roberto Mancini döneminde bu bölgede oynamaktan rahatsız olduğunu dile getirmişti. Özellikle takım 4-4-2 oynadığında daha geride durması gereken Sneijder, bu değişiklikten hiç de memnun değil.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sneijder'in Menajeri Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement