Taylan Antalyalı eleştiriler sonrası psikolojik destek alıyor - Son Dakika
Spor

Taylan Antalyalı eleştiriler sonrası psikolojik destek alıyor

Galatasaray'da bu sezon en çok eleştirilen isimler arasında yer alan Taylan Antalyalı, psikolojik destek almaya başladı. 27 yaşındaki futbolcu sosyal hayatını sınırladı, sosyal medyayı takip etmeyi bıraktı.

17.02.2022 10:48  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de 6 maçtır kazanamayan ve kötü gidişatını sürdüren Galatasaray'da, taraftarlar futbolculara tepkilerini gösteriyor. Özellikle yerli futbolcuların bu tepkilere daha maruz kalırken, Taylan Antalyalı da bu protestolardan nasibini aldı.

Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla beğeni toplayan ve A Milli Takım'a kadar yükselen Taylan Antalyalı, Euro 2020 sonrası kasık fıtığı ameliyatı olmuş ve sezon başındaki hazırlık kampına geç katılmıştı. Bu sezon oynadığı futbolla, geçen sezonki formundan uzak bir görüntü çizen Taylan, orta sahada birlikte oynadığı Berkan Kutlu ile birlikte en çok eleştirilen futbolcuların başında geliyor. Sarı Kırmızılı takımın taraftarları, Kayserispor maçında futbolcularını ıslıklarken Taylan Antalyalı da bu protestoya en yoğun maruz kalan isimlerden olmuştu.

Sosyal hayattan koptu! Taylan Antalyalı'ya psikolojik destek

"KENDİMDEN DAHA ÇOK TAKIMA ÜZÜLÜYORUM"

Sabah gazetesinden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Son dönemde taraftarların yoğun eleştirisine maruz kalan Taylan, "Kendimden daha çok takıma üzülüyorum. Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Kötü gidişte kendi payıma olan sorumluluğu alıyorum. Kaçmayacağım ve daha çok çalışacağım. Görev verilirse elimden gelenin fazlasını yapacağım" diyerek dert yandı.

PSİKOLOJİK DESTEK DE ALMAYA BAŞLADI

Milli oyuncu, sosyal hayatını sıfırladı ve sosyal medyayı da takip etmeyi bıraktı. Ev ile Florya tesisleri arasında mekik dokuyan Taylan Antalyalı bu süreçte psikolojik destek de almaya başladı. Taylan gibi orta sahada görev yapan diğer isimler Berkan ve Cicaldau da beklentileri karşılayamadı. Aytaç Kara ve Assunçao ise ara transfer döneminde takımdan ayrıldı.

29 MAÇ 0 GOL 0 ASİST

Galatasaray forması giyen Taylan Antalyalı, bu sezon takımıyla toplamda 29 maça çıktı. Bu maçlarda herhangi bir gol katkısı ise yapamadı. Sarı Kırmızılı forma altında toplam kariyerinde 88 maça çıkan Taylan'ın 2 golü, 8 asisti bulunuyor.

Taylan Antalyalı eleştiriler sonrası psikolojik destek alıyor

Son Dakika Spor Taylan Antalyalı eleştiriler sonrası psikolojik destek alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Bu gün GS bu halde ise en büyük etken bu çocuk.Buradan geçmişte defalarca yazdım.Daha Terim varken yazdım seni götürecek bu çocuk diye.Niye söylüyordum bunu anlatayım. GS nin tüm maçlarının videolarını izleyin.Bütün ataklar bu çocukta takılıyor ve takım terste yakalanıp zamansız şok goller yiyor.Sonrada toparlayamıyorlar ve yeniliyorlar.Bu çocuk GS seviyesinde değil.Ama Anadolu takımlarının hepsinde oynar.Fazlada sırıtmaz hayatına devam eder.Ama kumaş olarak büyüklerde oynayamaz.Tork'u yetmiyor 0 0 Yanıtla

Advertisement