Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika
Spor

Ziraat Türkiye Kupası

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Aslan: "Hedefimiz, deplasmandaki Eskişehirspor maçından en az bir puanla ayrılmaktır"

15.12.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ikinci hafta maçında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, maçtan puanla ayrılmak istiyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aslan, 17 Aralık'ta oynayacakları Eskişehirspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdürdüklerini belirterek, takımının yarın Eskişehir'e gideceğini söyledi.

Maça tam kadroyla çıkacaklarını dile getiren Aslan, "Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Hedefimiz, deplasmandaki Eskişehirspor maçından en az bir puanla ayrılmaktır" dedi.

Aslan, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Sarıyer ile oynadıkları son maçta iyi futbol sergilemelerine rağmen galibiyete ulaşamadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Rakibimizden çok üstün oynamamıza rağmen galibiyeti getirecek golü atamadık. Özellikle maçın sonlarına doğru çok önemli pozisyonlar yakaladık. Bunları değerlendirebilseydik maçtan galibiyetle ayrılırdık. Kazanmamız gereken maçta sadece 1 puan aldık. Bu nedenle çok üzgünüz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement