Apple Watch İçin 2000'den Fazla Uygulama Kullanılmaya Hazır - Son Dakika
Teknoloji

Apple Watch İçin 2000'den Fazla Uygulama Kullanılmaya Hazır

Apple Watch İçin 2000\'den Fazla Uygulama Kullanılmaya Hazır

Akıllı saatin çıkmasıyla birlikte uygulamalar da kullanıcıların beğenisine sunuldu.

24.04.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Merakla beklenen cihaz artık satışta. MacRumors, NeoGAF, Reddit gibi topluluklarda bazı kullanıcılar Apple Watch'larının kendilerine ulaştığını belirtmiş ve fotoğraflarını paylaşmış. Fakat bazı tüketiciler siparişlerin kendilerine daha ulaşmadığını vurguluyor. Perakende mağazalarda ise durumlar daha karışık. Sınırlı stok var. Mağazalar önünde kuyruklar oluştu.


Apple Watch uygulaması içinde bulunan App Store da artık aktif. Çeşitli temel uygulamalar çoktan yerini almış durumda. Zaten Apple çok önce uygulama geliştirme işlerini ateşlemişti. Instagram, Twitter, Shazam, Flipboard, Evernote gibi birçok temel uygulama saat için hazır durumda. Bunlar dışında oyunlar da var, mesela Watch Snake oyunlardan bir tanesi. Çeşitli haber kaynaklarının ve bankaların da uygulamaları var. Tabii ki Apple Watch'un spor yeteneklerini kullanan fitness uygulamaları da öne çıkıyor.



Eğer Apple Watch uygulaması üstünde uygulama mağazasına girerseniz, uygulamanın ekran görüntüleri üst kısımda çıkıyor. Normal App Store'a girdiğinizde ise uygulamanın saat için versiyonu varsa (Apple Watch'la uyumluysa) ekran görüntüleri bu sefer alt kısımda gözüküyor.


Raporlanana göre şu anda Apple Watch için 2000'den fazla uygulama hazır. Şimdilik Apple Watch 10 ülke pazarında çıktı. Saatin ön siparişlerinde ikinci dalga ise 21 ülke ile devam edecek. Bu 21 ülke arasında ülkemiz de yer alıyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Watch İçin 2000'den Fazla Uygulama Kullanılmaya Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement