Attığı golle gündem olan 'Tuzlalı Tsubasa' halı sahaların açılmasını dört gözle bekliyor - Son Dakika
Yaşam

Attığı golle gündem olan 'Tuzlalı Tsubasa' halı sahaların açılmasını dört gözle bekliyor

Tuzla'da geçtiğimiz aylarda halı sahada attığı efsane gölüyle sosyal medya platformlarında milyonlarca izlenip gündem olan Tuzlalı Tsubasa halı sahaların açılmasını bekliyor. Halı sahalardan uzak olmanın kötü bir duygu olduğunu belirten Tuzlalı Tsubasa, top oynamayı çok özlediğini söyledi.

20.06.2020 01:20  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında kapatılan halı sahalar, sevenleri tarafından, tekrar açılacağı günü bekliyor. Maç yapmayı özleyenler arasında sosyal medyanın gündemine oturan Tuzlalı Tsubasa Dinçer Türkoğlu yer alıyor. Attığı golle Tuzlalı Tsubasa lakabını alan Türkoğlu, halı sahalardan uzak kalmanın kötü bir duygu olduğunu da söyledi.

"SAHALARDAN UZAK DURMAK KÖTÜ BİR DUYGU"

Halı sahaların açılmasını dört gözle beklediğini söyleyen Türkoğlu, "Pandemi sürecinde halı sahalardan sportif faaliyetlerden çok uzak kaldık inşallah en kısa zamanda bu pandemi sürecini atlatıp tekrardan özlediğimiz halı sahalarda top oynamayı çok istiyoruz. Bakalım kısmet inşallah daha daha sağlıklı günlerde hem spor yapar hem topumuzu oynarız hem de sağlık içinde yaşıyoruz diye düşünüyoruz. Vallahi halı sahalardan uzak durmak iyi bir duygu değil kötü bir duygu çünkü spor yapmayı seven bir insanız haftada bir gün bir keyfimiz vardı ondan da olduk." ifadelerini kullandı.

Attığı golle gündem olan 'Tuzlalı Tsubasa' halı sahaların açılmasını dört gözle bekliyor

"TOP OYNAMAYI ÖZLEDİK"

Tuzlalı Tsubasa Türkoğlu, "Bu pandemi sürece inşallah çok çabuk biter bittikten sonra herkes rahatlıkla parklarda spor yapar halı sahalara top oynar tenis oynar bir şekilde sportif faaliyetleri yerine getirir. Sağlıklı yaşamaya geri döneriz inşallah. çocukluğumuzdan beri top oynuyoruz her hafta bir keyfimiz vardı tabii ki top oynamayı çok özledik" şeklinde konuştu.

"NORMALLEŞMENİN HALI SAHALARDA DA OLMASINI İSTİYORUZ"

Pandemi süreci nedeniyle halı sahaların yaklaşık 93 günden beri kapalı olduğunu söyleyen işletmeci Berat Ün ise, "Bütün müşterilerimiz her gün bizi arıyorlar sahalar ne zaman açılacak, ne zaman top oynayabileceğiz diye telefon açıyorlar. Şu anda bizde müşterilere bir cevap veremiyoruz. devletimizi yöneten büyüklerimizden bir an önce normalleşmenin halı sahalarda olmasını istiyoruz. Pandemi süreci normalleşmeye geçiş sürecimiz her şeyimiz hazır tesislerimizde soyunma odasına ve duşlara girilmiyor girişlerde ateş ölçülüyor." dedi.

"MÜŞTERİLERİMİZE CEVAP VEREMİYORUZ"

İşletmeci Berat Ün, "Bütün müşterilerimiz her gün bizi arıyorlar sahalar ne zaman açılacak ne zaman kapanacak diye biz de müşterimize cevap veremiyoruz. Bir an önce halı sahalarımızda bu normalleşme sürecinde açılmasını topluma ayak uydurmasını bekliyoruz kontrollü bir şekilde halı sahamızı da kontrollü bir şekilde maçların başlamasını istiyoruz" diye konuştu

Attığı golle gündem olan \'Tuzlalı Tsubasa\' halı sahaların açılmasını dört gözle bekliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Attığı golle gündem olan 'Tuzlalı Tsubasa' halı sahaların açılmasını dört gözle bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement