23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Gürün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, başkanlık koltuğunu ilkokul öğrencisi İremgül Ateş'e devretti.

22.04.2015 17:00

Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Gürün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, başkanlık koltuğunu ilkokul öğrencisi İremgül Ateş'e devretti.

Gürün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Düğerek Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı. Başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede önce öğrencilerle sohbet eden Gürün, 23 Nisan'ın çocuklara armağan edilen ayrıcalıklı bir gün ve dünyadaki tek çocuk bayramı olduğunu hatırlattı.

Gürün, konuşmasının ardından koltuğunu Düğerek Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu öğrencisi İremgül Ateş'e devretti. Temsili olarak koltuğu devralan İremgül Ateş, 23 Nisan'ın anlam ve önemini bildiklerini belirterek, kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesini Büyük Önder Atatürk'e borçlu olduklarını söyledi.

Ateş, öğrencilere yönelik imkanların genişletilmesi yönünde talimat da verdi. Okullara ayrılan bütçelerin artırılmasını isteyen Ateş, taşımalı servislerin çocuklar için ücretsiz olmasınını istedi.

İremgül Ateş, bütün dünya çocuklarının barış içinde yaşaması temennisinde bulundu.

Başkan Gürün, daha sonra günün anısına öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement