24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Erzurum'un Oltu ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında program düzenlendi

25.11.2013 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında program düzenlendi.

Belediye Kültür Evi'nde Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilen programa, Kaymakam Abdullah Şen, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Ömer Murat Demirci, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Ocak, Adalet Komisyon Başkanı Harun Sadıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Bayram Kayıkçı, kamu kurul ve kuruluşlarının yetkilileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi Müdürü Kahap Erdoğan, yaptığı konuşmada, eğitim ordusuna yeni katılan öğretmenlerden, öğrencilerinin ellerinden tutmalarını ve bir farklılık oluşturmalarını istedi.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma Öztürk'ün "Değerler Eğitimi" konulu konferansın ardından şehit öğretmenlerin resimlerinden oluşan slayt gösterisi izletildi. Program çerçevesinde şiir, kompozisyon ve oratoryo sunumlarının ardından mesleğe yeni katılan ve stajyerlikleri kaldırılan öğretmenler yemin etti.

Program, şiir, resim, kompozisyon yarışmaları ve voleybol turnuvasında dereceye giren öğrenci ve takımlara ödül verilmesi ile sona erdi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement