24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

22.11.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy,  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çaylı, mesajında, tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Öğretmenlerin, insanların eğitim ve öğretimlerini meslek edinen, yolun başından sonuna kadar rehberlik eden, doğruları öğreten ve yaşama hazırlayan kişi olduğunu belirten Çaylı, "Genç cumhuriyetimizin kısa zamanda dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan biri özveriyle gayret gösteren öğretmenlerimize aittir" ifadesini kullandı.

Aksoy ise mesajında, öğretmenliğin, insanlığı cehaletten kurtaran, hayat mücadelesine en iyi şekilde hazırlayan, beyinlerin ufuklarını açan, insanlık tarihinin en anlamlı, en onurlu ve ölümsüz mesleği olduğunu vurguladı.

Bilimsel yollarla yapılan eğitimin, milletleri gelişmiş medeniyetler seviyesine ulaştıracağını kaydeden Aksoy, öğretmenlik, insanların eğitim ve öğretimlerini meslek edinen ve yaşama hazırlayan kişi oluğunu belirtti. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement