Acıpayamlı Minik Hentbol Şampiyonlarından Kaymakama Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Acıpayamlı Minik Hentbol Şampiyonlarından Kaymakama Ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Denizli'de düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler Hentbol kategorisinde il birincisi, kızlar kategorisinde il üçüncüsü olan Acıpayam Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hentbol takımı...

09.03.2012 14:22

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Denizli'de düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler Hentbol kategorisinde il birincisi, kızlar kategorisinde il üçüncüsü olan Acıpayam Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hentbol takımı öğrencileri, Kaymakam Uğur Kalkar ile Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ı ziyaret etti.

Öğrenciler ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Coşkun, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Sönmez ve takımların antrenörleri Ayhan Koç ve Halil Tuncer, önce Kaymakam Uğur Kalkar'ı makamında ziyaret etti. Kalkar, öğrencilerle tek tek tanışıp kitap hediye etti.

Kalkar, "Başarılarınızdan dolayı değerli öğrencilerimizi, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerimizi, okul idarecilerimizi ve takımı çalıştıran usta öğretici ve öğretmenimizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Bizim için önemli olan spor alanındaki başarılarınızın yanı sıra derslerinizde de başarılı olmanız. Bundan sonra yapacağınız müsabakalarda da başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra yapılan ziyarette de Belediye Başkanı Hulusi Şevkan,

"Öğrencilerimizin bu başarıları ilçemizi ve bizleri gururlandırmışlardır. Onların başarılarının devamını diliyorum. Gençlerimizin bu başarısında emeği olan herkesi kutluyorum" dedi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acıpayamlı Minik Hentbol Şampiyonlarından Kaymakama Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement