Adana'daki Ereğlililerden Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Adana'daki Ereğlililerden Başkan Özgüven'e Ziyaret

Adana\'daki Ereğlililerden Başkan Özgüven\'e Ziyaret

Adana Konya Ereğlililer Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

06.04.2015 15:44

Adana Konya Ereğlililer Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Talip Pektaş ve beraberindeki dernek üyeleri, gurbette yaşayan Ereğlililer olarak her zaman Ereğli özlemi içerisinde olduklarını ancak Ereğli'yi hiçbir zaman unutmadıklarını ve Ereğli için yapılması gereken ne varsa yapmak için destek olacaklarını belirtti.

Başkan Özgüven ve ekibinin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Pektaş, yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven ise, "Ereğli için birlik olmak zorundayız" dedi.

" Çukurova'nın şalgamı meşhurdur. Ama şalgamın hammaddesi Ereğli'den karşılanıyor" diye konuşan Özgüven, şalgamın hammaddesinin siyah havuç olduğunu ifade etti. Ereğli'nin kendisine has ürünleri olan siyah havuç, beyaz kiraz gibi ürünleri en iyi şekilde değerlendirmek gerektiğini ifade eden Özgüven, çeşitli projelerle bu ürünlerin değerlerinin artmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'daki Ereğlililerden Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement