Aday Adayı Çelik'ten Memur-Sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aday Adayı Çelik'ten Memur-Sen'e Ziyaret

Aday Adayı Çelik\'ten Memur-Sen\'e Ziyaret

AK Parti Şehzadeler İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Faruk Çelik, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu'nu ziyaret etti.
Ziyarette Manisa İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç ve üyeleri...

15.11.2013 17:54

AK Parti Şehzadeler İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Faruk Çelik, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Manisa İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç ve üyeleri de yer aldı. Memur-Sen Konfederasyonu'nun Manisa'nın en büyük sendikası ve sivil toplum kuruluşu olduğu gibi Türkiye'nin de en büyük sendikası olduğunu belirten Aday Adayı Ömer Faruk Çelik, "Sivil Toplum Kuruluşlarının ve yöneticilerin ilişkileri büyük önem arz etmektedir. Memur-Sen kendi üyelerinin haklarının mücadelesini verdiği gibi Türkiye'de ve yeryüzünde mazlumların ve mağdurların hakkını haykıran gür sesi olmuştur. İnsan hakları adına söylenmesi gereken ne varsa Memur-Sen bunu hiç bir şeyden çekinmeden en iyi şekilde dile getirmiştir." dedi. Memur-Sen'in Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu ne büyük sendikası olduğunu vurgulayan Mehmet Emin Sofuoğlu ise, "Kamu çalışanlarının hizmet ve sosyal hakları ekonomik haklarını geliştirme noktasında çalışmalarını bizzat yürüten bir kurumdur. Bizler sendika sivil toplum kuruluşu olarak elbette faaliyetlerimizi eleştirilerimizi siyasi partiler içinde yürütüyoruz. Bu şehirde yaşayan memurların yüzde 70'nin sendikası olan Memur-Sen elbetteki yerel yönetimlere sorumsuz kalamaz. Ömer Faruk Çelik çalışkanlığı, dürüstlüğü verdiği sözleri tutması herkes tarafından bilinmektedir. İnşallah önümüzdeki süreçte aday gösterildiğiniz de kazanmanın için üstümüzde düşen çabayı göstereceğimizi ifade ediyoruz. Göreve gelirseniz ondan sonraki süreçte yanınızda olacağız" ifadlerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Adayı Çelik'ten Memur-Sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement