Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyaman'da 2.amatör kümedeki 6 takıma malzeme yardımı yapıldı.

02.06.2012 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da 2. amatör kümedeki 6 takıma malzeme yardımı yapıldı.

Adıyaman İl Özel İdaresinin maddi katkıları ile alınan spor malzemeleri, Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen törenle takımlara dağıtıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen törende, takımlara 18 çift futbol ayakkabısı ve 3 adet futbol topu verildi.

Futbol İl Temsilcisi Alican Çelik, yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresinin katkıları ile alınan spor malzemelerinin 2 Haziran'da başlayacak lig öncesinde dağıtılmasından dolayı futbolcuların mutlu olduğunu belirtti.

Çelik, "Adıyaman'da sporun gelişmesi ve gençlerin spora olan ilgilerinin artırılması anlamında bizlere destek olan tüm idarecilere teşekkür ediyorum. Ligde mücadele edecek tüm takımlara ve hakemlere başarılar dilerim" dedi.

-Valilik Kupası Futbol Turnuvası başladı

Adıyaman'da, "Valilik Kupası Futbol Turnuvası" maçları başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yürüttüğü "Koşabiliyorken Koş" projesi kapsamında gerçekleştirilen turnuvanın açılışı, Atatürk Stadyumu'nda gösteri maçıyla başladı.

Atatürk Barajı çalışanları ile Adıyamanlı eski futbolcuların oluşturduğu karma takım, karşı karşıya geldi. Maçın başlama vuruşunu Valisi Ramazan Sodan yaptı.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement