Ağbaba: "İspatlasınlar, Milletvekilliğinden İstifa Ederim " - Son Dakika
Yerel

Ağbaba: "İspatlasınlar, Milletvekilliğinden İstifa Ederim "

Ağbaba: "İspatlasınlar, Milletvekilliğinden İstifa Ederim "

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Doğanşehir’e yaptığı ziyarette “Büyükşehire karşı olduğumuzu ispat etsinler ben bugün milletvekilliğinden istifa ederim”dedi.CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Belediye Başkanı İbrahim Karaman, İlçe Başkanı Mahmut Değirmenci ve il - ilçe yöneticileriyle beraber Doğanşehir Merkezi, Polat, Fındıkköy, Çavuşlu, Yolkoru, Sürgü, Kurucaova, Güzelköy, Savaklı, Hudut, Topraktepe Erkenek ve Reşadiye'yi ziyaret etti.

16.03.2014 14:36

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Doğanşehir'e yaptığı ziyarette "Büyükşehire karşı olduğumuzu ispat etsinler ben bugün milletvekilliğinden istifa ederim"dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Belediye Başkanı İbrahim Karaman, İlçe Başkanı Mahmut Değirmenci ve il - ilçe yöneticileriyle beraber Doğanşehir Merkezi, Polat, Fındıkköy, Çavuşlu, Yolkoru, Sürgü, Kurucaova, Güzelköy, Savaklı, Hudut, Topraktepe Erkenek ve Reşadiye'yi ziyaret etti.

Doğanşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı İbrahim Karaman yaptığı konuşmada "Birileri ileri demokrasiden bahsediyor. İleri demokrasilerde bir beldede değişiklik yapılacaksa önce o yörede yaşayan insanlara sorulur. Görüşleri alınır. Fakat burada böyle bir şey sorulmadı sizlere. Doğanşehir'in 6 beldesi 27 köyü 83 mezrası var. Biz kapanan tüm beldelere hizmet götüreceğiz."dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Doğanşehir Seçim Bürosunda yaptığı konuşmada, "Daha önce olduğu gibi bundan sonra da hiçbir köy ayrımı yapmadan her yere eşit hizmet götüreceğiz. Örencik'ten Erkenek'e, Çığlık'tan Polat'a heryere hak ettiği hizmeti götüreceğiz." Dedi.

MİLLETVEKİLİNE, İL BAŞKANINA YALAN YAKIŞMAZ

"AKP Milletvekilleri seçim propagandaların da AKP'ye oy verirseniz hizmet ve para daha çok gelir" dediklerini belirten Ağbaba "Bu külliyen yalan. Bir siyasetçiye, milletvekiline, il başkanına yalan yakışmaz. Yalan söylüyorlar. Bu yalanlara inanmayın. Biz şimdi herkese daha iyi hizmet edeceğimizi söylüyoruz. Çünkü bizim partimiz, bizim partimizin belediye başkanları gelen ödeneği kendisi için değil halk için kullanacak, çalmayacak çırpmayacak" ifadelerini kullandı.

Veli Ağbaba, Polat Beldesi'nde yaptığı konuşma ise "Cumhuriyet ile neredeyse yaşıt olan 87 yıllık Polat'ı kapatırken bizim dışımızda kimse karşı çıkmadı kimse sormadı . Biz buraya geldik beldede yaşayanlara sorduk. Yüzde doksanın üzerinde kapatılmasın diye görüşlerini ilettiler. Biz de bu TBMM'de dile getirdik. Bazı AKP'liler 'CHP Büyükşehire karşıydı şimdi hangi yüzle gidip oy isteyecekler' diyorlar. Büyükşehire karşı olduğumuzu ispat etsinler ben bugün milletvekilliğinden istifa ederim. Biz Polat Belediye'sinin tabelasını indirmeyeceğiz. Bayrağı dalgalandıracağız Huzurlarınıza buna söz veriyorum" dedi.

İNÖNÜ'NÜN LAFINA SARILDI

CHP Milletvekili Veli Ağbaba Sürgü Beldesi'nde yaptığı konuşmada, "Başbakan meydan meydan gezip İnönü'ye laf söylüyor. Önceki gün akşam katıldığı bir TV programında kadere bak ki İsmet İnönü'nün lafına sarıldı. 'Bir ülkede namuslular en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır' Bu İsmet İnönü'nün lafı. Bu anlayışı her yerde söylemeliyiz" dedi.

Ağbaba, Erkenek'te yaptığı konuşmada, "Tünel nedeniyle bahçeleriniz tarlalarınız istimlak edildi. Paranızı alamadınız. Bunu duyup hemen gündeme getirdim. Erkenek'te sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşadığınızı söylediniz, 'hafta sonu dişimiz ağrımasın diye dua ediyoruz' dediniz Bunu TBMM'de gündeme getirdik. Sorunların çözümü için uğraştık. Çünkü biz seçim afişlerimizde yazdığı gibi Türkiye'nin birleştirici gücüyüz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağbaba: 'İspatlasınlar, Milletvekilliğinden İstifa Ederim ' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement