AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Açıklaması

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Açıklaması

AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç, seçim çalışmalarına Amasra’nın köylerinde devam etti.

17.10.2015 10:05

AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç, seçim çalışmalarına Amasra'nın köylerinde devam etti. Milletvekili Tunç seçim çalışmalarına Kazpınarı, Gömü, Tarlaağzı, Kocaköy, Çanakçılar, Şükürler ve İncivez köylerinde devam etti. Tunç, köylerde yaptığı konuşmalarda, "Terörün hedefinde Türkiye var, AK Parti'nin tek başına iktidarını engellemek için saldırıyorlar, 1 Kasım'da hep birlikte ülkemize sahip çıkacağız" dedi.

AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Özdilkural ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Amasra ilçesine bağlı Kazpınarı, Gömü, Tarlaağzı, Kocaköy, Çanakçılar, Şükürler ve İncivez köylerini ziyaret eden Milletvekili Tunç, son zamanlarda meydana gelen terör eylemlerinin hedefinde AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesini engellemek olduğunu söyledi . Milletvekili Tunç, köylerde yaptığı konuşmalarda şunları söyledi:

"Ankara'da yaşanan terör eylemi AK Parti'nin Türkiye için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Diğer siyasi partiler milletimizi parçalara bölüp terör örgütleri arasında ayrım yaparken, AK Parti yaşanan olaylar karşısında milletimizin tamamını kucakladı ve acısını paylaştı. Hepsinden önemlisi, terör örgütleri arasında ayrım yapmaksızın terörle mücadele konusunda net bir duruş ortaya koydu. HDP PKK terörüne, CHP ise DHKP-C terörüne laf edemezken MHP'de terörle mücadele ederken şehit olan güvenlik güçlerimizin cenazelerini istismar etti. Oysa ki, şehitlerimiz milletimizin ortak değerleridir. Bunu bir partinin propagandasına alet etmesi yanlış bir tutumdur. Yaşanan acı bütün milletimizi kenetlemelidir. Bu kapsamda, AK Parti yaşanan elim olay karşısında milletimizin acısına sahip çıkmıştır. Diğer partiler bu acıyı çalarak bu acı üzerinden siyasi propaganda yaparken AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yaşanan olaydan sonra 3 günlük milli yas ilan edip miting programlarına ara vermiştir. Selahattin Demirtaş cenazelerde miting yaparken, Genel Başkanımız kendisine sorulan seçim sorularına "şuan acımızdan başka bir gündemim yok" demiştir. Sayın Genel Başkanımız başkanlığındaki AK Parti heyeti terör olayının yaşandığı yere karanfil bırakarak milletimizin acısını sahiplendi. Aynı zamanda, devletin bütün birimleri koordineli bir şekilde harekete geçerek terör eyleminin faillerini ve örgütlerini en kısa zamanda ortaya çıkarma yönünde mesafe kaydediyor. Terörün hedefi sandık, demokrasi ve Türkiye'dir. Aynı zamanda, seçimler öncesi yaşanan bu olay ve sonrasında oluşturulan atmosfer AK Parti'nin tek başına iktidarını engellemeyi hedefliyor. Ayrıca, Türkiye 40 yıldır terörle mücadele eden bir ülkedir. Ülkemiz daha önceki terör olaylarını milletin feraseti sayesinde aşmıştır ve yine aşacaktır. Türkiye'de AK Parti olduğu müddetçe hiç bir yabancı güç bizi teslim alamaz. Türkiye'de AK Parti olduğu müddetçe kimse ülkemizi fiziken ve ruhen bölemez. Türkiye'de AK Parti olduğu müddetçe memleket sahipsiz kalmaz. Türkiye'de AK Parti olduğu müddetçe şiddete ve teröre teslim olmayız. Biz birlikte Türkiye'yiz şimdi kaldığımız yerden devam etme zamanı. 1 Kasımda hep birlikte ülkemize sahip çıkacağız." - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement