AK Parti Cihanbeyli 5. Olağan Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Cihanbeyli 5. Olağan Kongresi

AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun güven tazeledi.

15.11.2014 18:02

AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun güven tazeledi.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Cihanbeyli Belediyesi Konferans salonundaki kongre öncesi yaptığı konuşmada Türkiye için büyük önem taşıyan kazanımları korumakla yükümlü olduklarını söyledi.

Partinin ve dolayısıyla Türkiye'nin geleceğini şekillendirmek için büyük önem arz eden kongrelerin hayırlı olmasını dileyen Sorgun, "Hizmet muhabbetin olduğu yere gider. İkililiğin, kavganın olduğu yere kimse gitmez. Burada ve diğer ilçelerimizde bu güzel muhabbetin olduğunu görüyoruz ve mutlu oluyoruz" diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise başarının tek bir kişiyle gelmeyeceğini, bunun bir ekip işi olduğunu ifade etti.

Bu anlamda AK Parti teşkilatında görev alan herkesin kendileri için çok değerli olduğunu aktaran Türkmenoğlu, "İlçelerimiz AK Parti iktidarında çok değerli hizmetler aldı. Kongrelerimiz yenilenmeyi ve dinamizmi de beraberinde getiriyor. Konya, Türkiye'de örnek biliyorsunuz. Gerek genel seçimlerde gerekse yerel seçimlerde açık ara hep öndeyiz. 12 yıldır beklentisiz destek verdi Konyalı vatandaşlarımız. Ama AK Parti de Konya'ya olan vefasını Konyalı bir Başbakan çıkararak gösterdi" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen kongrede Karaburun yeniden başkanlığa seçildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Cihanbeyli 5. Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement