AK Parti İl Başkanı Sorgun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Sorgun Açıklaması

AK Parti Meram ve Selçuklu İlçe Teşkilatlarının 25. Danışma Meclisi Toplantıları Gerçekleştirildi.

09.03.2011 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Meram ve Selçuklu ilçe teşkilatlarının 25. Danışma Meclisi toplantıları gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Alaeddin Keykubat Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıdaki konuşmasında, AK Partili olarak herkesin üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini belirtti.

12 Haziran seçimlerinde hiçbir milletvekili aday adayına ayrıcalık tanımayacaklarını ifade eden Sorgun, şunları kaydetti:

"Bu seçimlerde en başından söylediğimiz gibi hiçbir milletvekili aday adayına ne uzak ne de yakın durmayacağız. Hiçbirisinin yanında, arkasında ya da karşısında olmayacağız. Gereken neyse onu yapacağız. Aday adaylık, adaylık ya da milletvekilliği geçicidir. Bizim bulunduğumuz konum geçicidir fakat teşkilat kalıcıdır. Bu hassasiyeti korumamız gerekiyor."

İlçe danışma meclisi toplantılarına, AK Parti Konya milletvekilleri Orhan Erdem, Harun Tüfekçi, Sami Güçlü, Hasan Angı, Muharrem Candan, Hüsnü Tuna, Mustafa Kabakçı, Abdullah Çetinkaya, Ali Öztürk, Ayşe Türkmenoğlu, Ahmet Büyükakkaşlar, Kerim Özkul ve Özkan Öksüz, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ile yönetim kurulu üyeleri yanı sıra AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci ve Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak katıldı.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Sorgun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement