AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çözer: "Birliğimizi Bozamazsınız" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çözer: "Birliğimizi Bozamazsınız"

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çözer: "Birliğimizi Bozamazsınız"

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, sahte hesaplarla sosyal medya üzerinden saldıranların amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.

14.06.2016 14:04

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, sahte hesaplarla sosyal medya üzerinden saldıranların amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.

Başkan Çözer, yaptığı açıklamada, birlik, kardeşlik ve başarılarına göz dikenlerin sosyal medyadan partilerine iftira atarak küçülmeyi ve basitleştiklerini ifade ederek, "Onların bilmediği ve akıl edemediği şey bizim partimizde onların fitne kazanlarında kaynayacak malzeme de yok kardeşimiz de" dedi. Çözer, şöyle devam etti:

"Bizim partimizde milletimiz için bir araya gelen tüm kardeşlerimizin derdi, milletimize hizmet, sevginin ve dostluğun etrafında birleşmektir. İl Başkanımız Sayın Fikret Yeni ile il başkanlığımız, ilçe teşkilatlarımız kadın ve gençlik kollarımızla ve mahalle başkanlarımızla hepimizin kalbi ilk günden beri bu duygularla çarpmaktadır, öyle de devam edecektir. İl başkanımızın gece demeden, gündüz demeden partimiz ve Adana'mız için çabası bizim için en büyük çalışma örneğini teşkil etmektedir. Bize hem ağabeylik yapan, hem de bize sürekli partimiz için, milletimiz için 'Ne yapabilirizi' öğütleyen bir il başkanı bana göre partimiz ve Adana'mız için büyük bir şans. Bizim için teşkilatçılığın anlamı işte budur. Birlik içinde bize verilen emanete sahip çıkmak en büyük gayemiz. Partimizin başarısını ve tüm kademelerinde uyumu hazmedemeyenler şunu akıllarından asla çıkarmasın; sahte hesaplarla aramıza nifak tohumu ekmeye çalışanlar, milletimizin vicdanında her zaman mahçup olmaya mahkumdurlar. Bu şahıslarla hukuki mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz."

AK Parti teşkilatlarının kardeşlik bağını geliştirmenin mücadelesini verdiğini belirten Başkan Çözer, "Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar hiçbir provokasyona, hiçbir tezgaha, hiçbir fitne girişimine fırsat vermedik. Fitne sevdalılarının, partimizin içine sızmasına müsaade etmediğimizi herkes bilir. Bilinmesi gereken bir diğer konuda; inşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde, kararlı bir biçimde, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yolumuza devam edeceğiz. Teşkilatlarımızın birliğini, beraberliğini, kardeşliğini Allah'ın izniyle ne sahte hesapların ne de başka bir şeyin bozmaya gücü yetmeyecektir" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çözer: 'Birliğimizi Bozamazsınız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement