Ak Partili Bahar: "Süleyman Soylu'ya Güvenip Siyaset Yapmıyorum" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Bahar: "Süleyman Soylu'ya Güvenip Siyaset Yapmıyorum"

Ak Partili Bahar: "Süleyman Soylu\'ya Güvenip Siyaset Yapmıyorum"

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya güvenerek siyaset yapmadığını söyledi.

31.05.2014 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya güvenerek siyaset yapmadığını söyledi.

Reşat Bahar ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ'ı makamında ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur'un istifasının da görüşüldüğü ziyarette konuşan İlçe Başkanı Reşat Bahar "AK Parti'de istifaların yüzde 98'i Genel merkezin isteği doğrultusunda gerçekleşmiştir. Siyasette yarın ne olacağını gerçekten bilemezsiniz. Gelmesini biliyorsanız gitmesini de bileceksiniz. İl başkanının istifa etmesinin ardından bu durum nerelere kadar nüfuz eder bilemiyoruz. Ama beni ve yönetimimi görevden alırlarsa bunun gerekçesi ne olacak merak ediyorum" açıklamasında bulundu.

Süleyman Soylu'nun AK Parti'de teşkilat başkanı olmasının kendisi için bir avantaj olup olmadığını sorulması üzerine de açıklamada bulunan Bahar "Biz ona güvenip siyaset yapmıyoruz. Onun torpili ile ilçe başkanlığı görevinde kalacaksam kalmayayım. Ben hak etmediğim yeri asla meşgul etmem. Süleyman Soylu'dan torpil yapma gereği duymam. Yeni il başkanı tarafından görevlendirilirsem dururum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Bahar: 'Süleyman Soylu'ya Güvenip Siyaset Yapmıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement