Alanya'da İki Kişinin Öldürülmesi Olayı - Son Dakika
Yerel

Alanya'da İki Kişinin Öldürülmesi Olayı

Alanya ilçesinde otomobil içerisinde ölü olarak bulunan iki kişinin cinayet zanlıları olarak 3 kişi gözaltına alındı.

25.01.2015 16:52

Alanya ilçesinde başlarından vurularak öldürülen Murat Tabuk (31) ile Murat Yavuz (22) olayıyla ilgili azmettirici olduğu şüphesiyle Naci K. ile beraberindeki İsmail Ç. ve Mehmet L. gözaltına alındı.

İlçe Jandarma Komutanlı ekipleri, cuma gecesi Gedevet Yolu Kızılalan mevkisinde 33 L 4852 plakalı otomobilde başlarından vurulmuş halde bulunan Murat Tabuk (31) ile Murat Yavuz'un (22) öldürülmesi olayında 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olayın ardından ölenlerin cep telefonları ile sosyal medya hesaplarını incelemeye alan ekipler, çok sayıda güvenlik kamerası kaydını inceledi. 2 günde yaklaşık 75 kişiyi sorgulayan ekipler, Naci K. ve aralarında daha önce konuşmalar geçtiği tespit edilen İsmail Ç. ve Mehmet L'yi gözaltına aldı.

Zanlıların jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

-Olayın geçmişi-

Alanya ilçesinde cuma gecesi Gedevet Yolu Kızılalan mevkisinde 33 L 4852 plakalı otomobilde Murat Tabuk (31) ile Murat Yavuz'u (22) silahla başlarından vurulmuş halde bulunmuştu.

Başlarından tek kurşunla vurulanlardan Tabuk'un, 30 Mart 2007'de Antalya İncil Kilisesi'nin rahibi Ramazan Arkan'a suikast hazırlığı ve Alanya BDP binasına saldırı planı iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenilmişti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alanya'da İki Kişinin Öldürülmesi Olayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement