Altınova Yürüyüş Yolu Beğenildi - Son Dakika
Yerel

Altınova Yürüyüş Yolu Beğenildi

Altınova Yürüyüş Yolu Beğenildi

Ayvalık Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi iskele, liman çevresinde yapılan düzenleme çalışmaları tamamlandı.

22.07.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi iskele, liman çevresinde yapılan düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Ayvalık, Çamlık, Sarımsaklı ve Altınova 'da yapılan bir dizi düzenlemeler sonucu Ayvalık'a yeni bir çehre kazandırıldı. Altınova İskele mevkisinde hazır olan projeyi hayata geçiren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ikinci konut turizmi ile bilinen Altınova Mahallesi Kum Adasının temizliğin ve kalitenin simgesi olan Mavi Bayrak aldığını da bildirdi.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in talimatı ile hayata geçirilen iskele yürüyüş yolunun ışıklandırılmasıyla birlikte Altınova'nın yeni turizm cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

Birinci etabı 270 metre uzunluğunda ki yürüyüş yola dekoratif taşlarla estetik kazandırılırken, ikindi etabının yapımına da yakında başlanacağı açıklandı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Altınova'da özellikle akşam saatlerinde gizemli duruşuyla ilgi çeken limanda gün batımını izlemeye gelenler buranın yakında cazibe merkezi haline geleceğine inandılar. Ayvalık sadece deniz ve kum demek değildir. Köyler ve beldelerimizdeki güzelliklerin ortaya çıkması sunumu için var gücümüzle çalışacağız. Sadece bir dokunuşa ihtiyaç var. Bizde bunu yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Başkan Gençer, Altınova Hacı Bayram Camiindeki şadırvanda restorasyonuna başlanıldığını belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınova Yürüyüş Yolu Beğenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement