Amatör Spor Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

Ordu’da Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri tarafından ortaklaşa düzenlenen ’Amatör Spor Haftası Etkinlikleri’ kapsamında amatör sporculara hediye verildi.

17.10.2014 18:05

Ordu'da Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Amatör Spor Haftası Etkinlikleri' kapsamında amatör sporculara hediye verildi.

Amatör Spor Haftası kapsamında Ordu Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Fatih Görmüş, amatör spor kulüpleri yetkilileri, antrenörler ve sporcular katıldı. Düzenlenen etkinlik çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın göndermiş olduğu spor çantaları ve sporcu kıyafetleri Ordu'da faaliyet gösteren amatör sporculara dağıtıldı.

Amatör Spor Haftası etkinliklerine katılan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, spor yapmanın önemine vurgu yaparak sağlam kafanın sağlam vücutta bulunduğunu söyledi. Başarılı olmadaki en büyük etkinin spor yapmak olduğunu ifade eden Balkanlıoğlu, "İnsanlar her zaman spor yapmalıdır. Spor yapmayan insanlar sağlık problemleri yaşayabilir. Sporun fiziksel etkileri olduğu gibi zihinsel anlamda da etkileri de oldukça fazladır bu bakımdan spor hayatımızın olmazsa olmazları arasındadır" dedi.

Amatör sporcuların profesyonel sporculardan farklı spor yaptığına dikkat çeken Balkanlıoğlu, "Profesyonel sporcuların birçoğu sporu para kazanmak için yapıyor. Amatör sporlarda bu durum çok farklı, amatör sporcular sporu sağlık için heyecan için yapıyorlar. Bu azim ve heyecan onları profesyonelliğe taşıyor. Tüm amatör sporcuların haftasını kutluyorum" diye konuştu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen hediyeleri amatör sporculara vermesinin ardından program sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement