Ardahan Valisi Deniz Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Ardahan Valisi Deniz Göreve Başladı

Ardahan Valisi Deniz Göreve Başladı

Valiler Kararnamesiyle Ardahan'a atanan Ahmet Deniz, göreve başladı.

10.06.2014 13:25

Valiler Kararnamesi'yle Ardahan'a atanan Ahmet Deniz, göreve başladı

Deniz, valilik önünde düzenlenen törende, kendisini karşılayan 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Durak, Vali Vekili Deniz Pişkin, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle tanıştı.

Daha sonra makamına geçen Deniz, yaptığı açıklamada, hep birlikte Ardahan'a hizmet edeceklerini ifade ederek, "Bizim asıl amacımız vatandaş ve devletimizin hoş bir ortamda birlik ve beraberlik içinde bir hizmet anlayışıyla çalışmasıdır. Önemli olan bu. Biz devlet ve halkın valisiyiz. Şeyh Edebali'nin 'Halkını yaşat ki devlet yaşasın' asıl felsefemiz bu. Çünkü makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Bugün buradayız, yarın yokuz. Gelip geçiciyiz. Dünyada binlerce krallar, kraliçeler gelip geçti. Biz bu süre içinde Allah rızası için dua alabiliyorsak, halkın duasını alabiliyorsak, rahat uyuyabiliyorsak ne mutlu bize" şeklinde konuştu.

Deniz, ilk gün "Şunları, bunları yapacağız" demenin çok fazla gerçekçi olamayacağını vurgulayarak, önce Ardahan'ın mevcut potansiyelinin envanterini çıkaracaklarını belirtti.

Basına da teşekkür eden Deniz, "Önemli olan aklımızı yüreğimize indirerek vatandaşımızın gönüllerine dokunabilmektir. Dokunabiliyorsak ne mutlu bize. O işlerde hayır vardır. Güzel işler yapmış oluyoruz. Vatandaşın derdiyle dertlenmek... Güzellikleri paylaşacağız. Basın bizim her zaman haber kaynağımız ama şunu açıkça söylüyorum, samimi olacağız. Samimiyet varsa açıklık varsa zaten çok şey kendiliğinden halloluyor. Hepimiz bir birimize destek olmalıyız. Birçok şeyi sizlerle elbette paylaşacağız. Serhat şehrimize güzel şeyler yapacağımız temennisiyle herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - Ardahan

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ardahan Valisi Deniz Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement