Asansörlü Engelli Aracı, Gelin Arabası Oldu - Son Dakika
Yerel

Asansörlü Engelli Aracı, Gelin Arabası Oldu

Asansörlü Engelli Aracı, Gelin Arabası Oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Hizmet ve Rehabilitasyon Merkezi üyesi Yasemin Çoban dünya evine girerken, asansörlü engelli aracını gelin arabası olarak tahsis etti.

29.09.2015 11:00

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Hizmet ve Rehabilitasyon Merkezi üyesi Yasemin Çoban dünya evine girerken, asansörlü engelli aracını gelin arabası olarak tahsis etti. Büyükşehir, gelinin engelli arkadaşları için de ayrıca araç görevlendirdi.

Bedensel engeli nedeniyle normal bir araçta yolculuk yapması zor olan Yasemin Çoban, Ali Fidan ile evlenirken, Büyükşehir Belediyesi'nden, asansörlü engelli aracını gelin arabası olarak kullanmayı talep etti. Çoban'ın isteğini kabul eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de engelli aracını süsleterek gelin arabası yaptı.

Büyükşehir Belediyesi, genç çiftin mutlu günlerini kolaylaştırmak için de gelini kuaförden baba evine, oradan da düğün salonuna getirdi.

-"AŞK ENGEL TANIMIYORMUŞ"

Büyükşehir Belediyesi'nin, düğünlerinin yapılmasında bir çok yardım ve destek verdiğini de belirten gelin Yasemin Çoban, şunları söyledi:

"Engelliler Merkezi'ne üyeyim ve bir çok etkinlerle burada hoşça vakit geçirebiliyorum. Büyükşehir Belediyesi engelli araçlarını tahsis etmeseydi, hem ben hem düğüne gelen engelli arkadaşlarım çok büyük zorluklar yaşayacaktık. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri sağolsun, düğünümüz boyunca bize çok destek verdi. Aşk engel tanımıyormuş, ben bunu öğrendim. Engel diye bir şey yok. "

Büyükşehir Belediyesi, engellilere akülü tekerlekli sandalye, tekerlekli sandalye, baston gibi desteklerin yanı sıra engelli hizmet ve rehabilitasyon merkezlerinde de çeşitli kurslar veriyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asansörlü Engelli Aracı, Gelin Arabası Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement