Aydın İktisat Fakültesi, Üniversite-sanayi İşbirliği İçin Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Aydın İktisat Fakültesi, Üniversite-sanayi İşbirliği İçin Çalışıyor

Aydın İktisat Fakültesi, Üniversite-sanayi İşbirliği İçin Çalışıyor

Aydın İktisat Fakültesi ile Aydın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü işbirliğiyle, Aydın’da faaliyette bulunan firmaların uluslararası tescilli marka yapılarak, ihracatlarının arttırılmasına yönelik çalışmalara ADÜ Aydın İktisat Fakültesi’nde gerçekleşen toplantıyla başlandı.

01.10.2015 09:18

Aydın İktisat Fakültesi ile Aydın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü işbirliğiyle, Aydın'da faaliyette bulunan firmaların uluslararası tescilli marka yapılarak, ihracatlarının arttırılmasına yönelik çalışmalara ADÜ Aydın İktisat Fakültesi'nde gerçekleşen toplantıyla başlandı.

Aydın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü uzmanlarıyla gerçekleştirilen ilk toplantıda Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ile kamu kurumları ve sanayi arasında yapılması planlanan işbirliğiyle; önce firmaların ihtiyaçlarının belirlenmesine, sonra bu ihtiyaçlar doğrultusunda firmalara gerekli uzman desteğinin sağlanmasına karar verildi. Aynı toplantıda; Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Sanayi Odası ve sektör temsilcilerinin de dahil edilmesinin yararlı olacağı görüşü üzerinde fikir birliğine varılırken, yerel ürünlerin ulusal ve uluslararası tanıtımı için festivaller düzenlenmesi konusunda karar alındı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın İktisat Fakültesi, Üniversite-sanayi İşbirliği İçin Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement