Bartın'dan Kastamonu'ya Çıkarma - Son Dakika
Yerel

Bartın'dan Kastamonu'ya Çıkarma

Bartın\'dan Kastamonu\'ya Çıkarma

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Bartın'daki bazı belediye başkanları Kastamonu'daki bölge müdürlüklerini ziyaret etti.

18.08.2012 10:42

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Bartın'daki bazı belediye başkanları Kastamonu'daki bölge müdürlüklerini ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın Belediyeler Birliği Başkanı ve Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan ve Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ile birlikte Kastamonu'da bulunan DSİ, Karayolları, Vakıflar, Tapu Kadastro ve İller Bankası Bölge müdürlüklerini ziyaret ederek, Bölge Müdürleri ile Bartın'daki yatırımları değerlendirdi. Milletvekili Tunç ve beraberindekiler ilk önce DSİ 23.Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, Bölge Müdürü Bayram Tiryaki ile makamında bir süre görüştü. Bartın'da devam eden başta Kirazlıköprü Barajı, Kozcağız Barajı olmak üzere taşkın koruma çalışmalarını masaya yatırıldığı görüşmenin ardından Bölge Müdürü Tiryaki ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Tunç ve beraberindekilere teşekkür etti. DSİ Bölge Müdürlüğü ziyaretinin ardından Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Milletvekili Yılmaz Tunç ve beraberindekiler, Bölge Müdürü Sami Uyar'la makamında görüştüler. Bartın'daki Karayolları yatırımlarının ele alındığı görüşmenin ardından Milletvekili Tunç ve beraberindeki Belediye Başkanları sırasıyla Vakıflar, Tapu Kadastro ve İller Bankası Bölge Müdürlüklerini ziyaret ettiler.

Vakıflar Bölge Müdür Vekili Ahmet Yüceer, Tapu Kadastro 19. Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya ve İller Bankası 18.Bölge Müdürü Adil Ünal'ı Bölge Müdürlükleri binalarında ziyaret eden Milletvekili Yılmaz Tunç ve belediye başkanları, Bölge müdürlüklerinin Bartın'daki yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın'dan Kastamonu'ya Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement