Basın Konseyinden Başkan Şahin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Basın Konseyinden Başkan Şahin'e Ziyaret

Basın Konseyinden Başkan Şahin\'e Ziyaret

Basın Konseyi Genel Sekreteri Zeynel Lüle ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

10.06.2016 19:12

Basın Konseyi Genel Sekreteri Zeynel Lüle ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Basın Konseyi Genel Sekreteri Lüle, Gaziantep'i uzaktan sürekli takip ettiklerine vurgu yaparak, bölgeyi bir kez de yakından görmek için ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Gerçekleşen bu ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, "Buradaki yerel ve ulusal bütün basın mensubu arkadaşlarımız ve kurumlarıyla gayet iyi ilişkiler içerisindeyiz. Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde birlikte çalışmalarımız oluyor. Her meslek ve her yerde olduğu gibi Gaziantep'te de gazeteciler arasında bir rekabet var. Gaziantep 5 yıldır 350 bin sığınmacıya büyük fedakarlık göstererek ev sahipliği yapıyor. Basın mensuplarımız ve çalışma arkadaşlarımızla her türlü zorluğun üstesinden gelecek güce sahibiz" şeklinde ifadelere yer verdi.

Konsey üyeleri daha sonra Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basın Konseyinden Başkan Şahin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement