Başkan Badem Yalnız Anneleri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Badem Yalnız Anneleri Unutmadı

Başkan Badem Yalnız Anneleri Unutmadı

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Anneler Günü’nde merkeze uzak mahallerde yalnız yaşayan anneleri ziyaret etti.

12.05.2014 16:42

Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, Anneler Günü'nde merkeze uzak mahallerde yalnız yaşayan anneleri ziyaret etti.

AK Parti İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ve eşi Nevin Badem ile birlikte Üzümlü, Tosunlar ve Yeniceköy mahallerinde yapılan ziyaretlerde, annelere kırmızı karanfil dağıtıldı.

Başkan Mahmut Badem; "Öncelikle bu anlamlı günde ziyaret edecek kimsesi olmayan, yalnız yaşayan büyüklerimiz ziyaret ediyoruz. Hayatımızın her anında bizlerin yanında olan annelerimizin gülümsediğini görmek bizler için çok büyük mutluluktur" dedi.

Üzümlü Mahallesi'ndeki kadınlar günü etkinliğine katılan Başkan Mahmut Badem ve ekibi, programı organize eden genç kızları kutladı. Badem konuşmasında kadınların yaşamımızdaki önemini ifade etti. "Kadınlarımız; hayatı boyunca büyük fedakarlık göstererek, eşlerine destek olmuş, çocuklarına sahip çıkmışlardır. Bizlerin başarısındaki en büyük etken eşlerimiz, annelerimizdir" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından programı organize eden genç bayanlar, özel olarak tasarladıkları el yapımı çerçeveleri Nevin Badem ve Sevgi Hadim'e hediye ettiler.

Başkan Mahmut Badem ve ekibi daha sonra bölgedeki ziyaretlerini sürdüren AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın da katılımıyla Yeniceköy mahallesindeki sünnet törenine katılarak vatandaşları ziyaret ettiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Badem Yalnız Anneleri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement