Başkan Çalışkan, Yörük Kıyafeti Giydi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çalışkan, Yörük Kıyafeti Giydi

Başkan Çalışkan, Yörük Kıyafeti Giydi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ikiz oğullarının sünnet düğününde Yörük kıyafeti giyerek develer ve mehter takımı eşliğinde ilçe merkezinde tur attı.

18.07.2016 13:22

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ikiz oğullarının sünnet düğününde Yörük kıyafeti giyerek develer ve mehter takımı eşliğinde ilçe merkezinde tur attı.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, 9 yaşındaki ikiz oğulları Muharrem Semih ve Muhammed Safa için düzenlenen sünnet şöleninde deve organizatörü Ahmet Soyer, tarafından Salihli ilçesinden getirilen Yörük kıyafeti giyerek develerin üzerindeki oğulları ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehter Takımı eşliğinde ilçe turu attı.

Yörüklerin bağımsızlığına düşkün, özgürlükçü ve hoşgörülü bir toplum olduğuna dikkat çeken Başkan Çalışkan, "Yörük kıyafeti giymekten büyük gurur duyuyorum. Hepimiz kardeşiz. Bizi bölmeğe kimsenin gücü yetmez. Son darbe girişiminde halkımızın gösterdiği birlik, beraberlik, vatanına, bayrağına, demokrasiye sahip çıkma ruhu bunun en güzel örneğidir" diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çalışkan, Yörük Kıyafeti Giydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement