Başkan Gençer Engellilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Gençer Engellilerle Buluştu

Başkan Gençer Engellilerle Buluştu

Balıkesir’in Ayvalık Belediyesi’nin ana sponsorluğunda bu yıl 22’incisi düzenlenen Ayvalık Zihinsel Engelliler Şenliği kapsamında ilçede bulunan 800 civarı engelli ve ailesi çeşitli etkinlik ve aktivitelerle çok özel günler yaşıyor.

17.09.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi'nin ana sponsorluğunda bu yıl 22'incisi düzenlenen Ayvalık Zihinsel Engelliler Şenliği kapsamında ilçede bulunan 800 civarı engelli ve ailesi çeşitli etkinlik ve aktivitelerle çok özel günler yaşıyor.

Ayvalık Belediyesi Bandosu eşliğinde, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, engelliler ve aileleri, Sarımsaklı kordon yolunda birlikte yürüdü. Engellilerle bir araya gelen Başkan Gençer, Özgürlük Parkı'nda Ayvalık Sanat Merkezi'nin (AYSAM) konserini izlediler.

22 yıldır düzenlenen engelliler şenliğinin bundan sonraki yıllarda da kesintisiz devam edeceğine vurgu yapan başkan Gençer, "Amacımız Ayvalık'ta yapılan böyle bir ulusal etkinliği artık uluslar arası bir hale getirmektir. Bizim de hedefimiz bu yönde olacaktır. Şenlik dolayısıyla ilçemizde misafir olan engelli kardeşlerimiz ve onların ailelerinin içi rahat olsun. Şenliğimizin gelenekselliği devam ettirilecektir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gençer Engellilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement