Başkan Gülşen'den Vali Kaban'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Gülşen'den Vali Kaban'a Ziyaret

Başkan Gülşen\'den Vali Kaban\'a Ziyaret

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve beraberindeki heyet görevine yeni başlayan Zonguldak Valisi Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti.

28.08.2013 10:57

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve beraberindeki heyet görevine yeni başlayan Zonguldak Valisi Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Mithat Gülşen, beraberinde Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedİ, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz, İl Genel Meclis Üyeleri Arif Sefercik ve Ramazan Bostancı ile birlikte 26 Ağustos Pazartesi günü Zonguldak Valiliği görevine başlayan Vali Ali Kaban'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı dilediler.

Vali Ali Kaban'ın yılların vermiş olduğu bilgi ve birikimle, Başta Filyos Projesi olmak üzere bölgemizin ticaret merkezi haline gelmesi için canla başla çalışacağına yürekten inandığını dile getiren Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Valimize, şahsım ve Belediye Başkanı arkadaşlarım adına hoş geldiniz diyorum. Birlikte uyum içinde çalışarak, ilimizin ve bölgemizin daha da gelişmesi için çaba sarf edeceğiz." dedi. Vali Ali Kaban, ziyaret için Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve beraberindeki Belediye Başkanlarına ve İl Genel Meclis üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gülşen'den Vali Kaban'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement