Başkan Köşker, Bayram Namazını Mehmet Akif Ersoy Camii'nde Kıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Köşker, Bayram Namazını Mehmet Akif Ersoy Camii'nde Kıldı

Başkan Köşker, Bayram Namazını Mehmet Akif Ersoy Camii\'nde Kıldı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bayram namazını Gebze Mehmet Akif Ersoy Camii’nde vatandaşlarla birlikte kıldı.

05.07.2016 09:57

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bayram namazını Gebze Mehmet Akif Ersoy Camii'nde vatandaşlarla birlikte kıldı. Başkan Köşker, "Ramazan ayında yaptığımız kazanımları inşallah 11 ayda da devem ettiririz" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Bayram namazını Kocaeli'nin Gebze ilçesi Osman Yılmaz mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camisinde kıldı. Gebze Mehmet Akif Ersoy Camii imamının duaları eşliğinde kılınan bayram namazına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yanı sıra vatandaşlar yüksek katılım gösterdi.

"İbadet ettik, dualar ettik, orucumuzu tuttuk"

Namaz sonrası cami cemaati ve beraberindekilerle bayramlaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, cami çıkışında tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutlayarak, "Mübarek Ramazan'ı tamamladık. Geldiği günde diyorduk Ramazan Bayramına bir şey kalmadı. Ramazan bitti dediğimizde nasıl bitti yeni başladı diyorlardı. 11 ayı bitiriyoruz. 11 ay bittiğine göre o bir ayda geriden gelen 11 ayın sultanı da geçiyor. Zaman geçiyor. Günlük hayat içerisinde koşturmaca mücadele bir bakıyorsunuz akşam olmuş derken 29 günü tamamladık. Allah hamdolsun ki ülkemizde birlik dirlik beraberlik içerisinde, sağlık sıhhat afiyet içerisinde Ramazan'ı hep beraber birlikte yaşadık. İbadet ettik, dualar ettik, orucumuzu tuttuk. Hastalarımız vardı, şehitlerimiz vardı. Şehitlere Allah rahmet eylesin " dedi.

"Bayramda bütün şehitlerimizi şükran ve rahmetle anıyoruz"

Ramazan Bayramının tüm İslam Alemine barış getirmesi temennisinde bulunan Köşker, "Her Ramazan'da da ister istemez olumsuz şeyler de oluyor ama Ramazan'ın vermiş olduğu maneviyat çok daha farklı. Ramazan içerisinde ifade edildiği gibi, başı bereket, ortası marifet sonu azaptan kurtuluş. Paylaşma ayı, birlik beraberlik ayı, küskünlerin barıştığı dostlukların yeniden kurulduğu, yeni dostlukların oluştuğu bereketli bir ay. Bunu isteyip de dolu dolu geçirenler için ne mutlu. İnşallah bu kazanımlarımızı 11 ayda da devam ettiririz. Bu maneviyatla istekle huzurla tekrar bir Ramazan'a daha konuşmayı rabbim bizlere nasip etsin. Bayramda bütün şehitlerimizi şükran ve rahmetle anıyoruz. Yaralılara acil şifa diliyorum. Bütün Türkiye'de yaşayan Müslüman kardeşlerimizin bayramını kutluyor, bütün İslam aleminin de bayramını kutluyor, İslam alemine barış getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Köşker, Bayram namazı sonrası cemaatle bayramlaşarak çocuklara bayram harçlığı dağıttı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Köşker, Bayram Namazını Mehmet Akif Ersoy Camii'nde Kıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement