Başkan Taşçı: "Tek Çare Ak Parti" - Son Dakika
Yerel

Başkan Taşçı: "Tek Çare Ak Parti"

Başkan Taşçı: "Tek Çare Ak Parti"

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ülkemizdeki 13 yıllık gelişimin ve değişimin devamı için, 1 Kasım’da AK Parti’yi tek başına iktidara getirmekten başka çaremiz yok” dedi.

17.10.2015 14:14

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Ülkemizdeki 13 yıllık gelişimin ve değişimin devamı için, 1 Kasım'da AK Parti'yi tek başına iktidara getirmekten başka çaremiz yok" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Alanlı ve Karaoyumca Mahallelerinde gerçekleştirdiği akşam ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin'le birlikte gerçekleştirdiği ziyaret programında konuşan Başkan Taşçı, 1 Kasım seçimine dair yaptığı değerlendirmede, "Ülkemizdeki 13 yıllık gelişimin ve değişimin devamı için, ülkemizi bölmek isteyenlerin bu heveslerini kursaklarında bırakmak için, daha güçlü bir Türkiye için 1 Kasım'da AK Parti'yi tek başına iktidara getirmekten başka bir çaremiz yok" diye konuştu.

"YAPTIKLARIMIZLA YETİNMİYORUZ"

Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerine yönelik gerçekleştirdikleri çalışmaların olumlu tepkileri karşısında mutlu olduklarını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Yıllarca köy statüsünde olan ancak son düzenlemelerin ardından mahalle haline gelen yerleşim merkezlerimizi çok önemsiyoruz. İlçemizin merkezinde verilen hizmetlerin aynı düzeyde bu mahallelerimize ulaştırılması için çalışıyoruz. Bu anlamda hem mahalle muhtarlarımız hem de mahalle sakinlerimizden aldığımız olumlu tepkiler, bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Yaptıklarımız yeterli mi, bu çalışmalarla yetinecek miyiz? Elbette hayır. Daha iyisi için çalışacağız, hizmet adına planladığımız zamanları en iyi şekilde değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.

"BAŞKA ÇARE YOK, TEK ÇARE AK PARTİ"

Türkiye'nin hızlı bir gelişim süreci içerisinde olduğunu ve bu sürecin engellenmek istendiğini ifade eden Başkan Taşçı, AK Parti iktidarı öncesi Türkiye'den örnekler vererek, "Milletimiz, çocuklarının okul kitaplarını nasıl alacağını dert edinirdi, bu dert artık yok. Çocuklarımızın kitapları sıralarında hazır onları bekliyor. Hastanelerde çile çekiliyordu. Uzun ilaç kuyruklarını, muayene kuyruklarını unutmadık. Şimdi devlet hastaneleri özel hastanelerden farksız halde ve kuyruk derdi kalmadı. Bir şehirden başka bir şehre gitmek için yol çilesi çekilirdi. Şimdi duble yollar, demir yolları ve hava yolları ile istediğimiz yere ulaşabiliyoruz. IMF'ye borçlu bir ülkeden, IMF'ye borç veren bir ülke konumuna geldik. Bu başlıkları daha da arttırabiliriz. Ülkemizdeki 13 yıllık gelişimin ve değişimin devamı için, ülkemizi bölmek isteyenlerin bu heveslerini kursaklarında bırakmak için, daha güçlü bir Türkiye için 1 Kasım'da AK Parti'yi tek başına iktidara getirmekten başka bir çaremiz yok" ifadelerini kullandı.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Taşçı: 'Tek Çare Ak Parti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement