Başkan Torun, Tema Gönüllüsü Oldu - Son Dakika
Yerel

Başkan Torun, Tema Gönüllüsü Oldu

Başkan Torun, Tema Gönüllüsü Oldu

Doğa severliği ile bilinen Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Torun, sivil toplum kuruluşu TEMA Vakfı'nın gönüllüsü oldu.
TEMA Pazarlar Gönüllü Sorumlusu Hakkı Yıldız ve Simav Gönüllü Sorumlusu Ömer Önder Pazarlar Belediye...

08.11.2013 11:55

Doğa severliği ile bilinen Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Torun, sivil toplum kuruluşu TEMA Vakfı'nın gönüllüsü oldu.

TEMA Pazarlar Gönüllü Sorumlusu Hakkı Yıldız ve Simav Gönüllü Sorumlusu Ömer Önder Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret ettiler.

Pazarlar'ın yeşile ve doğaya duyarlı bir ilçe olduğunu dile getiren TEMA Pazarlar Gönüllü Sorumlusu Hakkı Yıldız, "ilçemiz halkı yeşile ve doğaya karşı çok duyarlılar. İlçemizde yılda binlerce fidan dikimi yapılıyor. Belediye Başkanımız Ahmet Torun'unda çevre ve doğa dostu olduğunu biliyoruz. Başkanımızın TEMA gönüllüsü olmasından mutluluk duyduk" dedi.

Başkan Torun'a TEMA Vakfı'nın simgesi olan yaprak takan TEMA Pazarlar Gönüllü Sorumlusu Hakkı Yıldız ve Simav Gönüllü Sorumlusu Ömer Önder, Başkan Torun'nun da TEMA gönüllüsü olmasından duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Kendisinin de doğayı ve 'yeşil'i çok sevdiğini hatırlatan Başkan Ahmet Torun'da, yerel yöneticiler olarak özellikle bu doğrultuda çalışma yaptıklarını söyledi. Pazarlar metrekareye en fazla yeşil alanın düştüğü ilçelerden biri olduğunu dile getiren Torun, amaçlarının var olan yeşil alanı korumak ve daha da büyütmek olduğunu sözlerine ekledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Torun, Tema Gönüllüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement