Başkan Yılmaz: "En Büyük 10 Dünya Devletinden Birisi Olacağız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz: "En Büyük 10 Dünya Devletinden Birisi Olacağız"

Başkan Yılmaz: "En Büyük 10 Dünya Devletinden Birisi Olacağız"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlere Alaçam ve Yakakent ilçeleri ile devam etti.

20.01.2014 16:05

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlere Alaçam ve Yakakent ilçeleri ile devam etti.

Başkan Yılmaz sabah saatlerinde AK Parti İl Başkanlığı'nın organizasyonu ve Alaçam İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Alaçam Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıya katıldı. Burada vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz, yeni nesil çocukların geleceklerini iyi hazırlamak için çok çalışmak zorunda olduklarını söyledi.

Alaçam'daki kahvaltı ve ziyaret programına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Kahvaltıda Başbakan Erdoğan'a layık olmaya çalıştıklarını ifade den Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "En azından onun enerjisini ortaya koymaya gayret ediyoruz. Başbakanımızın tabiriyle çalmadık kapı, tutmadık el bırakmayacağız. 17 ilçeye birden hizmet edebilmek için adeta biyonik olup daha çok koşuyorum. Bunu çocuklarımızın geleceği için yapıyorum. Önümüzdeki 10 yıl içinde ayağımız tökezlemezse Alaçam, Yakakent ve Samsun bambaşka olacak" dedi.

Türkiye'ye yazık olmaması için istikrarın sürmesi gerektiğini dile getiren Başkan Yılmaz, "Ülkemiz kaçakları köçekleri kapatarak, 10 yıl içinde en büyük 10 dünya devletinden biri olmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin bu yükselişi, hedeflerine ulaşmasını durdurmak istiyorlar. Ama bu kalkışı bir gerçekleştirirse ülkemiz, 10 dünya devletinden biri olacak. O yüzden 30 Mart seçimleri sıradan bir seçim değil. Çok büyük önem taşıyor. Bizim boş durmamamız lazım. Bu işe katkı vermek için insanlarımıza tek tek anlatmamız lazım" şeklinde konuştu.

"HEDEFİMİZ ÇOCUKLARIMIZA İYİ BİR GELECEK BIRAKMAK"

AK Parti iktidarının ülkeye çok hayırlı hizmetler yaptığını hatırlatan Başkan Yılmaz, "AK Parti'den önce de ülkemize hizmet edenler oldu. Allah onlardan da razı olsun. Ellerinden gelen o kadardı, o kadarını yapabildiler. Ama bizim dönemimizde şartlar ve ölçekler değişti. Artık çocuklarımız bizden farklı şeyler istiyor. Köye gidiyorsunuz, yol su isteyeceklerini beklerken internet bağlantısı istiyorlar. Böylesine talep ve isteklerin çeşitlendiği bir zamanda yaşıyoruz. Biz bizden öncekileri zorladık. Şimdi bizden sonrakiler de bizi, bizden öncekilerden daha fazla zorlayacak. Çocuklarımızın geleceklerini en iyi şekilde hazırlamak, talep ve beklentilerini karşılamak için yan gelip yatmayıp çok çaba harcamalıyız. Bu gelecek de siyasi istikrardan geçiyor" ifadelerini kullandı.

Kahvaltının ardından Yeni mahalle meydanı esnafını ziyaret eden Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, daha sonra da Yakakent ilçesine geçti. İlçe meydanında esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, buradan sonra Asmapınar ve Karaaba köylerinde vatandaşlarla buluştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz: 'En Büyük 10 Dünya Devletinden Birisi Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement