Batman Valisi Azmi Çelik, Gazeteciler Ve Basın Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Batman Valisi Azmi Çelik, Gazeteciler Ve Basın Bayramını Kutladı

Batman Valisi Azmi Çelik, Gazeteciler Ve Basın Bayramını Kutladı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı günü nedeniyle Batman Valisi Azmi Çelik, bir mesaj yayınladı.

24.07.2015 09:04

Vali Çelik Gazetecileri Unutmadı

Batman Valisi Azmi Çelik, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çelik, mesajında, "Farklı görüşlerin seslendirilebildiği, tartışılabildiği sağlıklı toplumların temeli, ifade hürriyeti ve basın özgürlüğüdür dedi.

Çelik, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Basın özgürlüğü, düşünce ve ifade özgürlüğünün en önemli biçimidir. Günümüzde hızla gelişen ve etkinliği her geçen gün artan yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bizleri bilgilendirerek, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları da üstlenmektedir.

Doğru, eksiksiz ve tarafsız haber verme, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı söz konusu özgürlüklerin korunması açısından basınımıza düşen yükümlülüklerdir.

Kamu yararını gözeten, tarafsız ve doğru habercilik anlayışını benimseyen, kamuoyunu bilgilendirme görevini etik ilkelerden ödün vermeden yerine getiren basın, demokrasinin vazgeçilmez kurumlarından biridir.

Birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesi, toplumsal barışın korunması ve güçlendirilmesinde basın kuruluşlarının kamuoyuna aktaracağı doğru bilgiler hayati önem arz etmektedir.

Kamuoyunu aydınlatan, bilgilendiren ve her ortamda, her koşulda sorumluluk duygusu ile hareket ederek haber alma ihtiyacını karşılayan değerli basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Valisi Azmi Çelik, Gazeteciler Ve Basın Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement