Baysal: "Yasa Borçtan Kurtulmak İçin Büyük Fırsattır" - Son Dakika
Yerel

Baysal: "Yasa Borçtan Kurtulmak İçin Büyük Fırsattır"

Baysal: "Yasa Borçtan Kurtulmak İçin Büyük Fırsattır"

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığı’nca, yürürlüğe giren “6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunu”nun tanıtım toplantısı düzenlendi.

29.09.2016 17:06

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığı'nca, yürürlüğe giren "6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunu"nun tanıtım toplantısı düzenlendi.

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) konferans salonunda düzenlenen toplantıya, işadamları, esnaf ve sanatkarlar, serbest muhasebeci ve mali müşavirler ile vergi mükellefleri katıldı. Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, vatandaşların kamuya olan borçlarını taksitler halinde ödemelerine imkanının yasa ile getirildiğini ifade ederek, "Vergi ihtilafları yasa kapsamında sonlandıra bilecektir. Mükelleflerimiz geçmiş yıllara ait vergi incelemelerine muhatap olamamaları için matrah ve vergi artırımında bulunabilecekler. İşletme kayıtları gerçek duruma uygun hale getirilebilecek. Bu yasa, borçtan kurtulmak için büyük bir fırsattır. Başvuru talepleri internet ortamında yapılabileceği gibi, bizzat başvuruların son günlere kalmadan yapılması gerekir" dedi.

Baysal'ın konuşmasının ardından Gelir İdaresi Daire Başkanı Zekai Çenge nezaretinde Gelir İdaresi Müdürü Osman Kırbaş, Gelir İdaresi Grup Müdürleri Mehmet Fatih Teksin ve Güngör Gönültaş tarafından 6736 sayılı Kanuna ilişkin olarak detaylı bilgi verildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baysal: 'Yasa Borçtan Kurtulmak İçin Büyük Fırsattır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement