Beyşehir'de 356 Öğrenciye Giyim Yardımı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de 356 Öğrenciye Giyim Yardımı

Beyşehir\'de 356 Öğrenciye Giyim Yardımı

"Türkiye'nin markaları Türkiye'nin çocuklarını giydiriyor" projesi kapsamında Beyşehir'deki hak sahibi öğrencilere teslim edildi.

13.01.2014 16:16  Güncelleme: 12:51

" Türkiye'nin markaları Türkiye'nin çocuklarını giydiriyor" projesi kapsamında Beyşehir ilçesine gönderilen giyim yardımları, hak sahibi öğrencilere teslim edildi.

Beyşehir Ali Rıza Celeboğlu İlkokulu konferans salonunda öğrencilere giyim yardım malzemeleri Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ve diğer ilgililer tarafından dağıtıldı.

Kaymakam Başıbüyük, dağıtımın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin markaları Türkiye'nin çocuklarını giydiriyor" projesi kapsamında, Türkiye'nin marka olan büyük mağazaları tarafından son yıllarda ekonomik durumu zayıf öğrencilere giysi yardımında bulunulduğunu belirtti.

Bu kapsamda yardım dağıtımlarının organizesinin Türkiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığını vurgulayan Başıbüyük, Beyşehir'e de yardım yapılmak üzere 356 poşet giyim malzemesinin geldiğini ifade etti.

Bu yardım malzemelerini aralarında Ali Rıza Celeboğlu İlkokulu'nun da yer aldığı muhtelif okullardaki ekonomik durumu zayıf öğrencilere teslim ettiklerini aktaran Başıbüyük, "Vakfımız tarafından bu yıl 356 öğrencimize bu şekilde giyim malzemesi tedarik ettik ve teslimini yaptık. Öğrencilerimize güle güle kullanmalarını temenni ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de 356 Öğrenciye Giyim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement