Bozüyük Tso, Bin 111 Öğrenciye Bot Yardımı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Tso, Bin 111 Öğrenciye Bot Yardımı Yaptı

Bozüyük Tso, Bin 111 Öğrenciye Bot Yardımı Yaptı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere bot yardımı yapıldı.

12.11.2015 16:15

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere bot yardımı yapıldı.

Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla Bozüyük ve köylerdeki okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespitinin yapılarak bin 111 öğrenciye kışlık bot yardımı yapıldığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ise, Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu'nda düzenlenen dağıtım törenine, Bozüyük TSO yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı. Konuşmaların ardından botlar, okullarda ki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Tso, Bin 111 Öğrenciye Bot Yardımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement