Burhaniye'de Gençlik Şöleni Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Gençlik Şöleni Coşkusu

Burhaniye\'de Gençlik Şöleni Coşkusu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Kültür İşleri ve Gençlik Merkezi'nin işbirliğiyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Gençlik Şöleni'nde büyük coşku yaşandı.

20.05.2012 12:47

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Kültür İşleri ve Gençlik Merkezi'nin işbirliğiyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Gençlik Şöleni'nde büyük coşku yaşandı.

Gençlik şöleninde daha önce düzenlenen satranç yarışmaları ile halk koşusunda dereceye girenlere ödülleri verilirken, Belediye Gençlik Merkezi'nin düzenlediği yarışmalarda büyük heyecan yaşandı. Belediye Kültür İşleri Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi'nin işbirliğiyle düzenlenen Gençlik Şöleni büyük ilgi gördü. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fikret Akova, Belediye Gençlik Merkezi'nin 4. yıldönümünü kutladıklarını söyledi. Gençlik Merkezi'nde çok sayıda kurs açıldığını bildiren Başkan Akova, Gençlik Merkezi Müdürü Ayfer Arıcan ile ücretsiz kurs veren öğretmenlere teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından halk koşusunda ve satranç yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödüllerin verilmesinin ardından düzenlenen top sektirme ve elma yeme yarışmaları da şölene renk kattı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen gençlik şölenine Belediye Başkanı Fikret Akova'nın yanı sıra Pelitkay Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık, CHP İlçe Başkanı Faruk Cenal, İl Genel Meclisi üyesi İsa Bolel ve Hasan Büyükdereli ile belediye meclis üyeleriyle kalabalık bir vatandaş grubu katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Gençlik Şöleni Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement