Burhaniye'de İki Arkadaştan Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de İki Arkadaştan Resim Sergisi

Burhaniye\'de İki Arkadaştan Resim Sergisi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 24.Burhaniye Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Ören meydanında Fatma Cevizoğlu ve Figen Köprülü'nün açtığı resim sergisi ilgi gördü.

01.07.2013 17:34

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 24. Burhaniye Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Ören meydanında Fatma Cevizoğlu ve Figen Köprülü'nün açtığı resim sergisi ilgi gördü.

CHP Balıkesir Milletvekili ve Belediye Başkanı Fikret Akova'nın açtığı sergide. Cevizoğlu ve Köprülü'nün öğrencilerinin eserleri de yer aldı. Ressam Fatma Cevizoğlu ve Figen Köprülü, yıl boyu atölyede öğrencileriyle birlikte ürettikleri eserleri Ören Meydanında sergiledi. Fatma Cevizoğlu ve Figen Köprülü, eserlerin ilgi gördüğünü söyledi. Sergiye iddialı hazırlandıklarını bildiren Figen Köprülü, "Aylardır, bu sergiye hazırlanıyoruz. Her yıl atölyemizde onlarca öğrenciye eğitim veriyoruz. Resim yapmak bizi dinlendiriyor. Sergimizin ilgi görmesi bizi cesaretlendiriyor" dedi. Eserleri beğendiğini anlatan Başkan Akova, ilçe de sanata ve kültüre büyük önem verdiklerini söyledi. Sergide 50 yağlıboya tablo yer aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de İki Arkadaştan Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement